Ką lemia sutuoktinių amžius?

Ką lemia sutuoktinių amžius?

ar galima tikėti tuo, kas čia rašoma??? kodėl??? Nekaltas Drovus galbūt kam nors amžiaus skirtumas nulėmė gerą arba blogą gyvenimą drauge?

Paskaičius tokių sapalionių nejučia prisimeni:“A geriausia yra dročinti bybį” © Radioshow

Dar vienas komircinis bajeris, sudomintis niekonemastacius zmones ir ciulpt pinigus is ju. ATSIBUSKIT!! ne metus skaiciuokit o pasistenkit su savo Širdiszmogus graziai bendrauti, myleti, suprasti, atleisti, padeti ir t.t. Rupinkites vienas kitu, o net durnus zurnalus skaitykit tokiu budu tikrai issikirsit nepaisant metu skirtumo!

na vadinasi mes kaupsim turtus Cha cha man tinka labai sis variantas Gerai

Black_RoSe —>o man ir niekad nebuvo svarbiau ka raso zurnalai ar laiksrasciai…jie ir skirti laisvalaikio skaitymui, niekad gyvenime nesivadovauju kazkieno sukurtomis tasiyklemis Ne tik kartais buna atveju, kai raso tai kas sutampa su musu gyvenimu, nesakau, kad tai ko as paklausiau yra gryna tiesa ir butinai reik ziuret i tai rimtai… Nekaltas

Clandestino —> jei kam nuo to geriau, tai prasom Mirkt

Vienmečiai. Tinka Liūdnas

Sapaliones Taip

Desimt metu skirtumas… Nesigilinau per daug i ta straipsni, bet gal tik su tuo sutiksiu kad tokioj santuokoj jaunesniam lengviau, bet ne del tui priezasciu kaip jie sake…

as tai nelabai tikiu,tai tik prielaidos ir speliones Mirkt

Aš tai niekad nenorėjau jaunesnio arba daugiau kaip 5 metais vyresnio. Vyras metais vyresnis, pagal visus “suderinamumus” absoliučiai netinkamas Cha cha Kol kas gyvenam ir gerai gyvenam Cha cha MyliuNetikiu aš tokiais niekais Ne

du metai gyvenam. metų skirtumas - 7. nu kolkas viskas gerai.

pas mane 6 skirtumas eina i gera puse Šypsena

Va rasot ,kad sapaliones, bet iskarto pradedat skaiciuoti metu skirtumus ir ziureti i kokia pozicija patenkat.Reiskia ‘sapalione’ jau idiegta i jusu ‘kietaji diska’ ,o reikalui esant iskils ir ‘patvirtins’ ,kad taip ir turejo buti, juk psichologai senai jau nustate…

Visi skaityt mokam, o iš nuobodulio ne tokius dalykus kartais perskaitai Liežuvis Cha cha

Taip Gerai Nebent ta suvoki ir nepriimi sau sio stereotipo Šypsena

Vat niekada nekreipiau dėmesio į horoskopus ir visas kitas suderinamumo teorijas pagal amžių, ūgį, plaukų bei akių spalvą NekaltasŠitos teorijos tinkamos nebent tiems, kurie išsiskyrę ieško pateisinimo kodėl taip atsitiko. Ir visada lengviausia apkaltinti, kad kaltas horoskopas – maždaug aš nei prie ko, taip ir turėjo nutikti. Kiek žinau tiek buvę mano ex, tiek mano vyras visiškai netiko man pagal horoskopus. O ir pagal šią metų teoriją mano vyras kažkaip nelabai tinka. Bet aš į tai nekreipiu dėmesio. Apskritai niekada tuo nesidomiu ir specialiai neieškau kaip čia mes tinkame. Jei papuola koks straipsnis ta tema, paskaitau, bet tuoj pat pamirštu. Tiesiog netikiu tuo, svetima man ta filosofija. Niekas geriau už tave patį to nepasakys. Juk bendraudamas jauti koks tai žmogus, ar tinka jis tau. O jei jau tenka skirtis, tai tikrai ne horoskopai dėl to kalti būna.

Turint bent truputį noro ir sugebėjimų galima net pačią kvailiausią teoriją pritaikyti tam tikriems gyvenimo atvejams. Taip Cha cha

Dinges-asmeniskai man pagal sias nesamones visai neblogai piesia Šypsena tik cia tas pats kaip ryte isgert kava su draugu ir pasakyt davai as atspesiu tavo ateity paziurejus i tirscius Šypsenair pranest jam kad milijono sia sav nelaimes Nemanau buciau 99,9%teisus Laimingas