Ka jus skaitote mokslu ?

Ka jus skaitote mokslu ?

Ka jus skaitote mokslu ? mokslo forumas man jau labai panaseja i kluba iki18 ir isvis koks yra mokslo apibrezimas

kol nera tikru moderatoriu cia taip ir bus.

manau tūrėtų būti dar vienas atskiras forumas "Mokykla" ir viskas išsisprestų Gerai

as nesuprantu kaip jus isivaizduojat mokslo forumaKietas
Dar neatsiradus sitam forumui buvo aisku kad cia suksis tokios temos, kurios ir dabar cia yra.Ir nemanau kad bus kitaip …NekaltasNa aisku visiskai lengvabudiskas temas reiktu panaikinti, o seip tai viskas normoj …

man ir atrodo, kad kol kas chia viskas gerai. Be to mokslinem temom diskutuoti sunkoka. Idomu, jei paklauschiau apie tachionus ir atliekamus bandymus, ar dar ko nors? kiek prisidetu. O pats?

vat butentTaip
rimtu moksliniu temu yra,bet diskutuojanciu jose truksta,nes cia ne profesoriai renkasi.O mokslas labai plati tema, nuo mokytoju iki saules demiu,todel nereikia cia rekaut kad mazvaikiai foruma uzeme …

Kur tos idomios ir rimtos temos? Padalyvauciau, jei is mano sritis. Na nors daugiau maziau Cha cha

man mokslas yra tai kas susije su issilavinimu, zyniu igijimu ir t.t.

nori draugisko patarimo?
nerandi idomiu temu, tai imk ir sukurk kokia idomia ir rimtaMirktKaip man forumas zymiai surimtes ir tau nereikes stradalint kad cia antas iki18 klubasMirkt

Gera patarimasTaip

Mirkt nepyk, bet jei jau taip nori diskutuoti mokslinėm temom, gal pradžiai išmok taisyklingai kalbėti? Mirkt

Na, iterpsiu ir ash savo trigrashi apie rimtas temas… Jos pranyksta mokykliniu temu net ne apie moksla lavinoje. Ish kitos puses, butent del to, kad jos yra rimtos, ju kurimo greitis yra mazhesnis ir atsakymu rashymo greitis bei atsakymu kiekis taip pat yra mazhesni. Norint shneket rimta tema, reikia ir pasieshkot ko nors arba skirt laiko, kad susikaupus, rimtai parashyt. Nera ko noreti, kad kiekvienoj rimtoj temoj galetu pasisakyti kiekvienas. Forumo tikslas ir nera toks, bent jau ash taip manau.

Kas del subject, tai ash mokykliniu temu nelaikau mokslu, mokyklinio lygio moksla mokslu laikau. Ash esu kategorishkai priesh klubo Iki18 dubliavima kitu pavadinimu. Ash esu priesh forumo "gyvinima" kiekybe, o ne kokybe.

Dauguma tiksliuju mokslu atstovu nemoka taisyklingai kalbeti. Tai viena. Antra, athensmen pasisakymas dar labai taisyklingas, lyginant su mano pazhistamais bakalauro bei magistro laipsnius tiksliuosiuose turinchiais zhmonemis. Trechia, forumas mokslo, o ne kalbos kulturos.

Peace.

nu prie ko xhia taisiklingas kalbejimas faktas tas kad bangoj cielas jovalas o musu "gerieji" moderatorototiai nieko nemato mokslo forumas virto vaiku darzeliu ir jokie mokslininkai chia neuzsuks kol nebus ishrinktas moderatorius Mirkt labiausiai jo vietoje noreciau matyti razrucha ops… rupora jis niekad neiesko zodzio kisenej… ir tai jo didelis privalumas o kitu klubu moderatoriai isvis nusivaziavo o ypac zaidimu klubas ir 30plius su savo dianelininkiu shaika kai pirma karta izengiau i banga mano nuomone buvo gera kuo toliau tuo labiau ji blogeja…

Nu jei Razrucha norima matyt forumo moderatorium, tai gal ash jau ir eisiu… Tikiuosi, kad tokius norus turinchiu nera daug? Nekaltas Nekaltas

a gal tu klysti kamiliux? kandidatuok tu gal isrinksim gal tavo idejos bus priimtinos razruchos gerbejams… Nekaltas

kalbos kultūra taip pat yra mokslas, juo labiau gimtosios kalbos kultūra Mirkt

Taip, tai yra mokslas, tachiau mes gi ne visi nusimanom apie branduoline fizika ir kazhkodel tu nenusimananchiu ne kiek nesmerkiame. Kodel turetume smerkt nenusimananchius apie kalbos kulturos moksla? O juo labiau ju nuomone vienu ar kitu klausimu laikyt ne tokia svaria nei nusimananchiuju?
O kas del zhodzhio kultura uzhboldinomo - chia ne kulturos forumas, o mokslo Mirkt

kiek viena amziaus grupe turi savo moksla. pirmokai gali diskutuot apie raidziu rasyma, nes tai ju mokslas (aisku nemokedami raisdziu jie ir neparasys cia nieko). vyresni gali diskutuot apie kvadratines lygtis, chemines reakcijas ar kitus dalykus mokomus mokykloje. studentai gali diskutuot apie determinantus, integralus ir pan. (na pavyzdziai is mano, tiksliuko, srities). gal atsiras ir profesoriu, kurie diskutuos savo temomis.
bet mokykla, mokytojai, destytojai, pamokos neturetu buti cia aptarinejamos.
cia mano nuomone.