Ką jūs manote apie tuos kurie visą dieną sėdi prie kompo?

Ką jūs manote apie tuos kurie visą dieną sėdi prie kompo?

ką jūs manote apie tuos kurie visą dieną sėdi prie kompo? Ką jūsų gyvenime reiškia kopiuteris?

man viska as be kompo kaip be kojuŠypsena

Kompas - neatsiejama gyvenimo dalis!

o kas tas kampo… kai kam tai darbas, kai kam tai gyvenimo budas… man tai NX tas kompas Kietas

as tai kompa prisimenu kai ner ka daugiau veikt Kietas

Vienas svarbiausių dabartinių žmonijos išradimų

as pvz beveik kiekviena sekmadieni praleidziu prie kompo, nes daugiau praktiskai nera ka veikti

savaigali sedziu 15 h o darbo dienomis 5-6 h

Kai sergu tai nieko geresnio ir ner ka veikt…Aš nekaltas Anksciau tai dar i lauka islekdavau, o dabar orai bjaurus…Piktas Va ir gaunas kas praleidziui prie kompo daugiau laiko nei paprastai…Aš nekaltas

manau, kad neturi daugiau ka veikti. be to, siandien pati prasedejau nemazai prie pc Cha cha nes buvo super bloga diena…:confused: nenorejau nieko daryti. iskaitant ir pamoku ruosa Mirkt

man asmeniskai pc svarbiau uz namu darbus… Cha cha siaip tai prie kompo sedziu tada, kai nera ka veikti… t.y. visada !!!Cha cha juokauju, bet laiko tikrai daug praleidziu…

Nieko… siajp tik kaJ LIUDNA pabendraut geraj ir susisiekt patogu greitaj su zmogum.

As prie kompo kasdien praleidziu apie 5-6h ir nematau cia nieko blogo…

tie kas sedi visa diena prie PC yra arba programuotojai (ju tox darbas) arba ligoniai Cha cha
o man kompas reiskia nedaug. sedziu kai ner ka veikt Šypsena

nu nzn nzn…tikrai kompas nebuvo pats svarbiausias dalykas.visada atrandu ka galima veikti ir be jo Šypsena kazkaip neishtverciau visa diena sededama namie ir ypac prie kompo Cha cha

xi as per diena praleidziu max 5h , ar cia daug?

ash prie intereneto pralejdzhiu nemazhaj lajko…nes che susishneku su ish kitu miestu,uzhsienio ar shejp su zhmonemis su kurejs in real nera galimybiu susisiekti.na bet realybes nepamirshtuMirkt o tie zhmones kurie sedi visa diena neturi ka vejkti.ash tajp darau kaj serguŠypsena

Nu as visa diena nesedziu bet biskuti tai taip Liežuvis

Cha cha