Ką Jus manote apie tokį mišinį:Clubas+extazy+grupinis sexas?)
Butu laiabi idomu suzhinoti jusu visu nuomone apie taiir kaip dazhnai tokie mishiniai yra vartojami jaunimo tarpe
Ish anksto didelis achiu
nedazhnai bet egzistuoja… :]
Egzistuoti tai manau kad egzistuoja, bet pasekmes greiciausiai labai
…nieko nemanau… as tokio mixo nenoreciau …
Clubas- taip
extazy ne, yra kitokiu budu, atsipalaiduoti, kad ir alkoholio ar
grupinis sexas, ne, nes kolkas, man uztenka ir "tradicinio", hehe gal kai busiu senas diedas, varysiu i swingeriu tusus, hehe gal,- niekada nesakyk niekada…
prisimiksuoji o paskui kokie 5 galimi teveliai turinti atsakyti uz miksavimo pasekmes
nenaudoju tokio misinio
idmous mix bet mane nuo mixu pykina taigis ne man
extazy valdo
Perdaug vienam kartui Ustenka Clubo, biskio alkoholio … na sexas ir gerai,bet vieno uztenka…
As jau per senas…
Nu krc klubas gerai, extazy gal geriau nereikia, o del grupinio tai nzn, nebent as ir kelios panos!
O as pazystu kas tokius mixus naudoja! Pati nepropaguoju, bet kaip sakoma niekada nesakyk niekada!
tu gi zinai…as su tavim visada uz…
Dar tokio nebandziau Reix pabandyti
tada pranesiu ar
ar
Tiesa sakant, po ratu nei norisi, nei gali… Na tiesiai sviesiai, kotas nenori stovet… cia ne tik man, cia daug kam taip, po amfos tai isvis visiems taip buna…
o kaip tau toks misinis klube - p.i.zd.i, nuo ekstazy koma, o nuo grupovuchos, kokia liga for fun
teisybe …
Gyvenimas - didele svente!
Tai ir sveskim kiekvienas taip kaip sugebam, ir kuo ivairiau - prasmingiau… Esu bet kokiu linksmybiu salininkas, bet tik ne EXTAZY - NIEKADA!
O visa kita - super!