Ka jus darot kai?

Ka jus darot kai?Drovus

Ka jus darot kai sirdy buna tuscia, salta ir nyku kaip dabar lauke? Drovus

pas man sirdy -> netuscia Nejuo labiau -> nesalta NeNyku??? Nekaltas nezinau… ir dabar lauke tikrai ne nyku!!! Cha chaisgerk skanios arbatos Kava ir nusisypsok pirmam sutiktam zmoguciui Laimingas Taip

na as tai bunu visai nuleides rankas ir pakabines dantis ant vonios galo kai noriu siek tiek nusiciurksti i klozeta…

einu issiverdu arbatos, walgau daug sokolado, susisupu i apklota, iki begalybes sedziu internete, parasau sms kam nors, kam seniai nerasiau, baisiai stengiuos NEklausyt liudnu dainu, imu galwot, kad viskas dar bus gerai, tik reikia islaukt, gaudau idejas, ka nuweikti, kad praeitu tokia nuotaika… o jei niekas niekas nepadeda, tiesiog einu miego…

nusizudom Labas

jau zudeis?!?!?!?! Nekaltas Juokiasi

ble pas mane tokiu veju nebuna,maziau gal narkotiku vartok Apakęs

Ko cia zviegi? Kietas

jusu ziniai,pone bangos zvaigzde Žvaigždė, as ne zviegiu!!! Šypsenaka juoktis dar uzdrausi?!?!?!? Nekaltas

parukai pasimyli prisigeri ir galvos skausmas bei sazines priekaistai praskaidrina tas niuras akimirkas Juokiasi

vienos nakties nuotykiai padeda Gerai Cha cha

To slamsto nevartoju. Ne

pas man dazniausiai shirdy taip buna taip kad nieko nedarau… depresuoju namie prie puodelio kavos arba kur mieste prie bokalo alaus Cha cha

einam valgyti bulkuciu su razinkom Gerai

Paliudim arba bandom kazkuo uzsiimt, pralinksmet. Mirkt

man taip nebuna… Liežuvis

o ko man vakar guodeisi? Nekaltas Liežuvis

Zviegi Liežuvis Kiaulė

nemeluok Ne Šypsena