Ka jums reishkia Valentino diena?

Ka jums reishkia Valentino diena?

man ji reishkia daug ka,to neimanoma apsakyti zodziais,nes ta diena buna labai linkma,nenuobodi,geraŠypsenaŠypsenaŠypsena
Valentino dienos laukiu labaiMyliuMyliuMyliuFlirtasFlirtasFlirtasBučkisBučkisBučkis

man tai eiline diena!

Man irgi Nekaltas

valentinno diena man patinka…
bet istiesu ji yra ne lietuviu svente, o atkeliavus is uzsienio ir sukurta pasipelnyti zmonems kurie parduoda valentino dienos atributus
Nekaltas
Myliu
Drovus
Flirtas

Nu šiaip taj tikraj graži šventė Myliu bet per daug jos nesureikšminu Ne Ji vistiek greit praejs,kaip ir visos paprastos dienos Mirkt Žvaigždė

prisiminimu atgaivinima!Mirkt

Kaip kada…jej turi sava valentina tada daug kia…bet jej ne-tada tai iprasta dienele… Šypsena

nereiskia nieko.tai svente, kurios nekenciu.KandaŽliumbia

man tas pawadinimas walentino diena juoka sukelia!Man ji asmenishkaj nx rejkalinga!Sawo meilei galiu padaryt ta walentino diena bet kuria eiline diena,ir 10 kart fajniau!

man ji nereiskia visiskai nieko…

Kaip ir visiems meiles diena ,bet nesijaucia jos daznai Cha cha

Nieko nereiskia… Man tai atsosijuojasi su sirdutem, raudona, spalva, meile galu gale komercija, taciau ji man nieko nereiskia. Nemegstu sios dienos Pavargęs nes ji tik primena Sudužusi širdis sirdies skausma Baisu

Kietas

Man irgi nieko nereiskia Ne Kazkoks sugalvotas kultas ir tiek…

NiekoNekaltas Man nepatinka…Nekaltas

Komercinė šventė, kai visi šokinėja, klijuoja raudoną plastiką kur tik gali: ant kuprinių, veidų, sienų ir dar daugybės dalykų, ir apsimeta laimingais.

Nieko ypatingo…Nežinau

Butent Mirkt
Sutinku su tavim Mirkt

Diena kaip dienaNekaltas

****a man ji rejskia,jei jos nebutu gal neprisiminciau kad neturiu tokio dalyko kad neturiu artimo zmogausPiktas