ka geriausia pasirinkti lauktuwem?
as warau i norvegija kita sestadieni…ka jiems i norvegija nuvezti lauktuwiu? gal galite patarti? mokytojai sako kad norvegams patiko juoda tikra lietuwiska duona…taciau ka gali zinoti: gal jie tos duonos ne nemate ir pasides duona ant lentynos kaip suvenyra…ka geriausia butu nuvezti lauktuviu? zmones patarkit jei galit…lauxiu…
i vokietija teko vezhti lietuvishku saldainiu, shokolado ir alaus
draugams Danams ir Vokieciams labiausiai patiko alus
duona gerai sumanyta. vadovaukis tuo, kad jiems reikia to ko jie nemate. o lietuviai neturi nieko tokio naujovisko ir bla.tno ko neturi norvegai. todel reik vest ka nors seno seno, ko norvegai niekadda neturejo. koki nors senovini lygintuva kad ir (nu toki kazkoki metalo gabala kuriuo kazkokiu budu lietuvaites lygindavo). arba gali kokiu daikteliu su LT atributika(velivos spalvom, herbu, tautiskais rastais ir pan…)
aisq, kad lashiniu + duona juoda tik, ivezant, ant sienos nereikia tuom girtis
[aisq tiketina, kad kai kas is norwegu gali nesuprasti tokiu dovanu - tai tada geriau dvd ‘Skrydis per LT’ (daug kam patinka) arba kokia knyga grazesne anglu kalba + su daug paveiksliuku apie LT ]
& one more thing → aisku, kad VODKOS reikia (NE degtines!)
bet kuriam norvegui paglostysi sirdi
vodke ne vodke, bet zinant norvegus Stakliskes ar Zalgiris sueitu ten labai gerai bet kaip suprantu amzius ne tas kad tokias dovaneles vezti
tai pasiieskok fotografu knygu apie Lietuva - ju nemazai yra labai nuostabiu - nuotraukose bus daug daugiau, nei sugebesi nuvezti natura!
aciu uz atsakymus…as sugalwojau wesiu nelabai daug gintaro, juodos duonos, lietuwisku saldainiu (jei tokiu rasiu) ir dar koki nors niekuti…palauxiu gal dar kas nors ka nors atsakys…p.s. direktorius tai wes toki brendzio buteliuka - jega butu jei norwegai pagalwotu,kad musu dirikas alkoholikas…jei ne dirikas tai kelione butu zjbs…
is mano patirties:
is gerimu uzsienieciams labiausiai patinka bobeline, nes skanu ir tipiska lietuviska…gerima, jei dovanoji, reikia dovanoti originalu: sampana - is sampanes provincijos, viski tik is skotijos ir t.t.
"skrydis per lietuva" visiems paliko nekoki ispudi: labai jau nykiai lietuva pavaizduota…tustuma, nykuma, pelkes visokios, vilnius naktinis ir tas tuscias…
visiems labai patiko knyga apie lietuva, kur daug graziu nuotrauku ir jokiu aprasymu, vadinasi, atrodo "mano grazioji lietuva" ar pan, kaina 90 Lt.
joa…isiwaizduok keturiolikmetis weza norwegams alokoholi…
o 90 lt as tikrai neleisiu knygai…
O tiem kam as parodziau "Skrydis per Lietuva" tikrai buvo suzaveti. arba nusivylima meistriskai uzmaskavo susizavejimu
Atsargiai su saldainiais dezutese (ypatingai kai viduje likeris,ar siaip koks skystsi pvz.sostine,varinis raitelis), zinoma jie labai skanus ir grazios dezutes, bet ne karta yra teke atsidaryti dezute o,ten vientisa mase, viskas ishbege sulipe.
Pati siulyciau vezti "Karunos" sokolado plyteles(man atrodo Karalishkas vadinasi)labai skanu.
na man irgi niekas nepeike to filmo. visada kam nors dovanoju man asmeniskai irgi labai patiko.
na tada tikrai, kad geriau vezti saldainius
Nu jo, tokiame amziuje nelabai tinka snapsa vezti…
paprasciausiu suvenyru su lietuviska simbolika.visos lauktuves tik tam kartui.vienaip ar kitaip,visiems neytiksi.ziurek,kas tau pigiau kainuos.sekmes norvegijoje
man atrodo nuvesk kazkoki maza nieknieki i ta norvegija
jau nupirkau gintarinius suvenyrus kurie ipakuoti lininiuose maseliuose (dekoratyviniuose) ir dar pirksiu kokiu saldainiu ar dar ka nors…
Mano pazistamiems i Vokietija veziau linine staltiese, o vyrui-medine pypkute, vaikams-sokolada-zuvi su riesutais. Visi buvo labai patenkinti.
Anncia rašė:
jau nupirkau gintarinius suvenyrus kurie ipakuoti lininiuose maseliuose (dekoratyviniuose) ir dar pirksiu kokiu saldainiu ar dar ka nors…
Teisingas pasirinkimas. Kita vertus esme ne tame ka dovanosi, o, kad zmonems parodysi atitinkama demesi