ka galvojate del zydu turto grazinimo?

ka galvojate del zydu turto grazinimo?

Shaunuoliai zydeliai, pajuto kad Lietuva grimsta i
skurda - "koja ant gerkles ir ziuri kaip cia koki
nekilnojamo turto bizniuka prasukt." Lietuviai -
pasispardysit? - tada stumtels arciau ruso, kaip
karo metais ir NATO matysit kaip savo ausis.
Shantazas-gera poveikio priemone!

juras rašė:

… taip pat, kaip kad rusija turi atiduoti ambasadu pastatus romoje ir paryziuje, kurie buvo uzimti okupavus lietuva…

na jau na jau - o ar rusija nori juos atiduoti, tiksliau ar ji tai ruosiasi padaryti? ne ne ne

tarp kitko zydu interesai rusijoje yra labai dideli ir su rusija dar laukia musu keletas siurprizu kaip kad ir nafos tiekimo ‘‘netycinis’’ nutraukimas.

ir dar jums keletas fakteliu apie zydus - izraelyje ju gyvena 4 mln, o USA - 6 mln, tai kur tada ju tikroji gimtine? kazkaip labai jau man itartina del ju tu issireikalautu zemiu Izraelyje. dar geriau kad USA parduoda visa naujausia ginkluote pirmiausia Izraeliui, kaip ir priresraketine ginyba!

beto jiems tai buvo negana ir jie stengesi okupuoti visus aplinkinius:

Dar ir dabar yra okupuotos Sirijos aukstumos, nuo kuriu neva labai patogu apsaudyti Izraelio teritorija.

o kaip karas su Egiptu, jei statai nebutu virs poziciju nepraskride ir abiem pusem pateike priesininkiu karines pozicijas. o ka gali zinot gal dabar vaziuotume pasiziuret i piramides i Izraeli.

Man rodos lietuva tures kazkaip su jais aciskaitinet, nes norint istoti i ES reikes ta padaryti.

kechiupas rašė:

LTB man rodos, kad Izraelyje gyvena 6mln zydu, o statuose tai jie prsisuke, pvz new yorke jiems priklauso prekybos deimantais monopolis.

a le matai kaip jie greit dauginasi - dar pries 2 metus valstybiniam istorijos egzui ruosiaus tai destytojas mums daug apie izraeli papasakojo (kadangi man tokie dalykai patinka tai taip ir isiminiau - tiksliai zinau kad sake Izraelis 4, JAV 6, dar pats perklausiau).

Nu gal taip ir buvo, bet jei nori isitikinti uzmesk aki cia:http://www.odci.gov/cia/publications/factbook/index.html