Ka galvojate apie PEUGEOT 406, Kupe

Ka galvojate apie PEUGEOT 406, Kupe

Ka galvojate apie si automobili? gal kas turi toki ar turejo? Labai idomi jusu nuomone, nes galbut nuo Jusu priklausis ar dar vienas toks automobilis riedes Lietuvos keliais

[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/241.2 20250.1…-=(335739847](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/241.220250.1…-=(335739847)

man asmeniskai tai tikrai grazus dizainas ,ir kokybe masinos kiek zinau nebloga. Gerai

as tai galvoju kad tai peugeot…ka cia daugiau be galvosi… Nekaltas

Zinoma kaikuriems be audi 100 ir 2gofo kitos neegzistuoja siame pasaulyje

na tai kita klase, kol jaunas su tokia mashina aisku busi laimingas, bet ar bent detaliu kainomis ir eksploatacijos ishlaidomis pasidomejai “zibinte” jei nupirksi gerai laikyta auto aisq maziau atsieis bet visada sen bei ten pora tukstanciu litu sueina(be to neapsieisi patikek) ir nepastebit o poto imi galvoti kad per brangu ishlaikyti auto ypac jei variklis koks 3,0… Nekaltaso del visa kito Gerai

klysti…vokieciu kaip ir prancuzu bei visokiu italu labai nemegstu… Mirkt o uz tokia kaina kaip sitos geriau eclipse nusipirkciau tai jau vien atrodo geriau… Liežuvis audi 100 ir 2golpuk…

prie to pachio norechiau paklaust kiek kainuoja P406 ~97m vairo pakeitimas y teisinga puse? Labas

kaip ir visu kitu-dauk… Šypsena kokie 4000lt… Nekaltas

Del eksplotacijos tai domejausi kainos gerai atrodo BaisuMastau kazkur nuo 2001-2002 ziureti. O del variklio tai tarp 1,8 ir 2L ne daugiau, nes pradziai galingos nenoreciau.

na as pats turiu reno laguna 2003 metu,tiksliau turejau pries savaite kol nesudauze man jos,atvirai sakau masina yra visiskas su*das,kaip del pezo manau tai geriausia prancuzu masina ir jai ji tau patinka tai ir imk,o del detaliu tai tikrai zibinte neapsimokes pirkt,geriau kur nors sruotose jieskot.

Na eclipse man taip pat nepatinka kaip tau 406 kupe, dar i Toyota Celica kupe nuo 2000 metu esu uzmetes aki

o kuom tau jos taip nepatinka…? Nekaltas ar tuom kad sukas nesveikai…?ar tuom kad atrodo ziauriai gerai…?(nu man tos nuo 1995 kur eina tai pacios graziausios, tie naujausi tai ne taip labai veza)…ar tuom kad MAN jos NESVEIKAI patinka…? Nekaltas

dekui kad nepasididzhiavai ir parashiai Alus Cha cha Alus Cha cha Alus Cha cha

Sory sumaisiau eclipse su Ford cougar. Jo eklipse aparatas ir eina gerai, ir atrodo Gerai. Kaimynas mano turi tokia tai kazkaip nenoreciau kartotis, ir su pakaba jos pastoviai turi problemu

ner uz ka…ci apytixliai istikruju ta kaina… Šypsena tai kur susitinkam ir kada ta alu statysi…? Cha cha

nu jau ford tai net ir tulike neziureciau… Cha cha nu jei nenori kartotis tai gali koki GT 3000 pirkt… Cha cha nu bet tavo teise rinktis, jei patinka pezo, tai pirk pezo… Šypsena

nx fordas ne masina Veee

406 ahujienas aparatas, neseniai autopliuse buvo 98 2.0 su dujom (nelabai tinka siam aparatui , bet pigu Mirkt ) kaina 4.800 eur. gal kas varo auto is France , kiek toks aparatas ten kainuoja ??domina automatas! beja kazkas rase kad naujoji LAguna s… ?? KODEL??? Apakęs ??? !!!