Ka galvoja panos kai prie ju privaziuoja bahurai?

Ka galvoja panos kai prie ju privaziuoja bahurai?

Nu karoce toks kuriokas atvare vakare su audi 100 pas mane sako varom kur. Nu sakau davaj…jau velus vaklaras, kabilos nei vienos…nafik galvoju, mano kaime ir pacia gyliausia nakti kabilu rastum einanciu gatve…nu nuvarom i antakalni o ten ziuriu eina trys kabilos…sakau ka yra panos, ka veikiam. Gal sampano? Tos sako nea nenorim. Nu sakau tai gal telefonu numerius duosit…tos kaip isisgando kai tepe slides. Itariu pagalvojo kad mes norim i ju telefonus atimt nu bl…susinervinau, ir taip buna daznai kad kai paprasau telefonu tai jos paspartina zingsni ir tepa slides… o tai kaip kabilos ar istiesu va jus galvojat daznai kad jei bahurai prie jusu privazioja tai nori apiplesti ar dar ka nors? Bl mane tokie mastymai tai zeidzia…

o panos dar galvot moka… Apakęs

tai tu ne telefonu prasyk, o numeriu del to jos ir bega Juokiasi

Nu nx, as nuo audi 100 irgi begciau Juokiasi

beje girls lt idomi tema apie konsumacija , nueik paziurek as tau paaiskinau kas tai yra Taip Gerai

vokiska kokybeeeeeee Kiaulė Juokiasi

sita tai zinau, seniau sakydavau gal telefonus duosit. O dabar sakau gal numeriukus duosit, bo jau zinau kad galit prisikt i balna…bet vistiek nepadeda…

galvoja oba, snukis kaip arklio ir dar telefono praso…

Tepu slides Cha chaKodėl? Todėl, kad nesuprantu bachūrų kurie mano, kad taip panos lengviau kabinasi [tipo - pažiūrėk, kakoj ja krūtoj]. Fui.

as tai su dviraciu privaziuoju 21 begio tipo krutas , veikia geriau zymiai Taip Niam niam

1. Geriau tegul nestoja 2. Mano mobilus telefonas … 3. Nezinau ka sakyt bijau sveikintis 4. Atrodo kaip lopai 5. Kur visi zmones

Gerai ivaizdis dar ne viskas

3 variantas yra realiausios, nes kaikurios kabilos ant tiek bukos kad net nemoka prikolint su bahurais…

a tu ubage nusipirk masina ir suprasi ka mano bahurai kurie masina turi =-DD sustosi prie sviesaforo ir sakysi vaikinai gal i statoila uzsukam arbata pavaisinsiu cia morale zertva o ne kakoj ja krootoj as tai tokiu zertvu neusprantu 20+ metu ir vaiskto ****om uzsieni tik valkatos ****om vaiksto =-DD

Aha, būtent, kad veikia DAUG geriau Niam niam Laimingas

1. Tikiuos nepaprasys duot telefono numeri Baisu

Na žiūrint kada privažiuoja (jei naktį, jaučiuosi nejaukiai), kaip atrodo (jei koks skustas, be dantų, pikto veido tai išsigąsčiau, galvočiau kad tikrai nori apiplėšti) ir t.t. Žinoma drąsiau, jei būnu ne viena (su drauge). Kodėl jos bėga, yra daug priežąsčių. Gal tiesiog turi draugą ir nenori dalinti savo numerio

URODAC, jums su lietuvių kalba blogai, drįstu pastebėt NekaltasIš ilgo teksto - jokio konteksto Cha cha

cia prie to pacio 2.