Ka galima paruosht ish veziu?
Tai va mano brangiausias su draugais sugalvojo vaziuot savaitgali veziu gaudyt. Niu prisigaude ir dar man parvilko i namus maishiuka shio “gerio”, ishvire ir dabar stovi shaldytuve raudoni (nei pats valgo, nei ash; pora dar nulakavau, nes shiaip grazus ) O ka su kitais daryt? Gal zinot kaip juos suvartot butu galima, gal dar galima paruosht kaip? Ar ju kelias i shiukliudeze bus?
, kazkaip gaila butu… P. S. nesupykit gyvuneliu myletojai ir man tu veziuku labai gaila, daugiau neleisiu ju medziot tikrai
o juos ir siaip virtus labai skanu valgyti
Nusipirk ,ir valgyk.
nu. super patiekalas gaunas…
nu tai blyn, jei vienu nevalgot, islukshtenkit, ir idekit i padazha prie pvz troshkinamos grietinelej zhuvytes… arba i sriuba(zhuvies) meskit ta islukstenta mesa… gaila, kai geras daiktas nenaudojamas shaldytuve stovi… o del alaus ir vezhiu, dar karta pagalvok
vienu zodziu: pasikviesk bangiecius ant veziu-jei nevalgai pati alaus patys atsivesim
busiu gamtininku atrstove ir paklausiu - argi vertejo juos zudyt, kad veliau isvirtus ismest? ju vaikai niekada nesulauks pargriztanciu namo tevu…
galvot reikejo, dabar valgykit nelukstentus, juk norejot!
skanaus
Nius va thank’s God, veziai suvalgyti, pasikvietem sveciu ir prie alaus bei nuostabaus krepshinio vakar suejo visi
labai megstu virtus vezhius
gera uzkandele prie alaus