Ka galima paruosht ish veziu?

Ka galima paruosht ish veziu?

Tai va mano brangiausias su draugais sugalvojo vaziuot savaitgali veziu gaudyt. Niu prisigaude ir dar man parvilko i namus maishiuka shio “gerio”, ishvire ir dabar stovi shaldytuve raudoni (nei pats valgo, nei ash; pora dar nulakavau, nes shiaip grazus Šypsena ) O ka su kitais daryt? Gal zinot kaip juos suvartot butu galima, gal dar galima paruosht kaip? Ar ju kelias i shiukliudeze bus? Liūdnas , kazkaip gaila butu… P. S. nesupykit gyvuneliu myletojai ir man tu veziuku labai gaila, daugiau neleisiu ju medziot tikrai Šypsena

o juos ir siaip virtus labai skanu valgyti Gerai

Nusipirk Alus,ir valgyk. Taip

nu. super patiekalas gaunas… Mirkt

nu tai blyn, jei vienu nevalgot, islukshtenkit, ir idekit i padazha prie pvz troshkinamos grietinelej zhuvytes… arba i sriuba(zhuvies) meskit ta islukstenta mesa… gaila, kai geras daiktas nenaudojamas shaldytuve stovi… Žliumbiao del alaus ir vezhiu, dar karta pagalvok Cha cha

vienu zodziu: pasikviesk bangiecius ant veziu-jei nevalgai pati Mirkt alaus patys atsivesim Nekaltas

busiu gamtininku atrstove ir paklausiu - argi vertejo juos zudyt, kad veliau isvirtus ismest? Piktas ju vaikai niekada nesulauks pargriztanciu namo tevu… Pavargęsgalvot reikejo, dabar valgykit nelukstentus, juk norejot! Juokiasiskanaus

Nius va thank’s God, veziai suvalgyti, pasikvietem sveciu ir prie alaus bei nuostabaus krepshinio vakar suejo visi Gerai Juokiasi

labai megstu virtus vezhius Niam niam

gera uzkandele prie alaus Niam niam