Ką darytum su papildomu 1000 litų
UZsisakyciau pirmyn atgal skrydi i Londona , ten nusipirkciau ipod’a , kotiuma isleistuvem, batus isleistuvem, nesiojama pc ir grisciau namo. Skrydis uzsakant priesh pusmeti ir jei dar rudeni nevirsys 150 lt , kostiumas apie 100 svaru, batai 20 , pc ir ipod apie 250 svaru… Technika ten pigi bent jau argos centre
praleisčiau per pusvalandį
Nu vat ysivaizduok eini gatve ir pamatai, kad guli 1100 litu. Aishku, kaip doraz pilietis() apsidairaiar kas jo ka tik nepamete, bet, kadangi yra 3 valanda nakties, 100 metru spinduliu nieko nera. Dėl paduoto skelbimo laikrashtyje “Ar kas nepametė 1100 Lt(
)” populiarumo tenka keisti telefono numery, o tai kartu su skelbimu kainuoja 100lt. Ka veiktumet su likusiu 1000LT
P.S. naudojausi paieshka. Buvo masė temų "ka veiktum su 1000000 litu" ir viena "Ka veiktum su litu", o aukso viduriuko niekur
Ash pirkciau elektrine gitara
Net nezinau
sunku net sugalwoti
greiciausiai praleisciau kaip ir daugelis
~
Mmm… Man rodos, kad nieko nepirkčiau, o tiesiog švaistyčiausi jais į kairę ir dešinę :}
nuvaziuociau i kelione, arba bent i palanga, nes vargu ar 1000lt uztektu kelionej i uzsieny
Gerai apsipirkciau
nzn reiketugerai pagalwoti
raschiau kur juos ishlejst…
rasciau tikrai ka nusipirkt ne didele beda
pasilaykyciau, pasideciau i savo skrynute o kai jau labai man jiu prireiktu ar labai kur noreciau isleisti, tai taip ir padaryciau
dabar taj nzn… kaj rasciau, taj ir sugalwociau… gal waziuociau i kokia kelione… niu bent po lietuwa…
arba apsipirkciau… galingaj…
Apsipirkciauo likusius pinigus taupyciau kam nors
galbut kokiai nors kelionei i uzsieni…
Niu net nzn ka weikciau su tiek pinigu…Aisq gerai apsipirkciau,o likusius gal pataupyciauAi net nezinau…
Nebutu problemos su ju isleidimu
1000 lt nera labai daug… reiketu gerai pagalvot kur butu galima juos panaudot…
Net nzn tikriausiai niekur neleisciau ju
gaila butu
va dabar turiu 4100 lt. ir gaila leisti man juos
bet va, kai turi pinigu beda…paprasai tevu pinigu tai sako, turi savo ir leisk savo pinigus tai va turejau 4500lt. liko 4100 lt.
pirkcia skaitmenini fotika
labai jo noriu… labai