Ka daryti?
Beviltiskas pagalbos sauksmas tyruose: kaip vaikinui is galvos gyvenimo meile ismesti ir paciai ja tapti?
Nejau Tu rimtai?
Dar ir kaip. Nesinori visad buti lyginamai su ja, bet klausyti prisiminimu apie ja
t.y. dar ir klausyti…
Ar tai jau tik prisiminimai?
Kol kas taip, bet "gyvenimo meile" grizta greitu laiku i Lietuva ir po to - velniai tik ir zino kas bus
TAMPLIERE:tavo klausimas ko tai paneseja y formuluote "KAIP PADaRYTI TAIP KAD AS PATiKCIAU VISIEMS,O KITIEMS PATIKTU TAI KAS PATINKA MAN ir TAI PATIKTU MAN DAR LABIAU"…
Nu kaip galeciau atsakyti tokiu klausimu ginklo draugei… Siaip, atvirai sakant, sunku. Sita dalyka istrins tik laikas palaipsniui, tavo demesys ir svelnumas… Buk jam svelni, demesinga, ji mylinti. Padaryk taip, kad jis beprotiskai tave pamiltu ir tas laikas gerokai sutrumpes…
Kitu receptu nera… O paciam irgi teko tai praeiti ir su tuo susidurti… Sirdies zaizdos glios ir gyja sunkiai, bet uzgyja. Svarbiausia - nesinervink, neskubink proceso ir jeigu ji myli, nusiteik ilgam laikui buti kantri… Atia, Tampliere, tegu tavo akys mylimajam spindi skaisciau uz kalavija, o Paladinas jos toliau…
Paladinas rašė:
Nu kaip galeciau atsakyti tokiu klausimu ginklo draugei… Siaip, atvirai sakant, sunku. Sita dalyka istrins tik laikas palaipsniui, tavo demesys ir svelnumas… Buk jam svelni, demesinga, ji mylinti. Padaryk taip, kad jis beprotiskai tave pamiltu ir tas laikas gerokai sutrumpes…
Kitu receptu nera… O paciam irgi teko tai praeiti ir su tuo susidurti… Sirdies zaizdos glios ir gyja sunkiai, bet uzgyja. Svarbiausia - nesinervink, neskubink proceso ir jeigu ji myli, nusiteik ilgam laikui buti kantri… Atia, Tampliere
, tegu tavo akys mylimajam spindi skaisciau uz kalavija, o Paladinas jos toliau…
prie siu Paladino zodziu prideciau dar tiek:
pasidaryk jam tokia reikalinga, kad jis be taves gyventi negaletu…
Bibliotekoje yra:
1.Fantastikos skyrius
2.Plastines cchirurgijos skyrius
Perskaitysi-pades
010203 rašė:
Bibliotekoje yra:
1.Fantastikos skyrius
2.Plastines cchirurgijos skyrius
Perskaitysi-pades
Ai ai, kokie mes smaikstus… Tik ar isliktume tokie pat smaikstus, jei tas pats butu su mumis?
Juk kam nors galbut visai nejuokinga, nes praso pagalbos…
O tylejimas kai neturi ka pasakyti gero, tikrai pavirsta auksu…
Pranesima supratau - apsiginkluoti gelezine kantrybe Na, jei jau esu tampliere, gal ir nebus labai sunku. Dekui VISIEMS uz patarimus, nors, zinoma, kaip as juos panaudosiu priklausys tik nuo manes
Sekmes man … ir truputi kitiems
Iš serijos: ka čia tokio gero padarius, kad kitiems būrų blogai
ir Vitule
Setonas,Tomcat ,-Varovaika seniai matyti
kazkodel manes tai nestebina,ish jusu visko galima tiketis
sauluze taik kad mes sumastem apie 23h
malonu buvo susipazint su Svyturiu ir Setonu
na TomKat as jau maciau ir anksciau