ka daryti sergant lytine abstrakcija???
chebryte, kas esat su tuo dalyku?
Ash irgi sita liga sergu, bet siaip jei manai, kad tu ja sergi, o ne kiti tau taip sako, tai vadinasi tu ja nesergi, o tik simuliuoji
ash nesimuliuoju, tai jau darosi akivaizdu ir kitiems pastebima!!!geriau patark kaip greitai ir efektyviai ishsigydyti
Pirma, nimfomane yra visiskai prishinga lytinei abstrakcijai… taigi apsispresk, kas esi. O isgyditi gali koks nors zmogutis, kuris tau tikrai patiks, tik tu ji rasi veliau, nei visi kiti tavo draugai (o gal ir nerasi, kaip as dar iki siol ssavo neradau)
Toks zmogutis kaip as.
niex nepagydys pasmerkta vsio, melskis gal alachas pades ar kox buda
Ka su nimfomanem daryti zinau, bet ka su abstrakcija?
Ir aplamai kas ta abstrakcija? Cia gerai ar blogai? Po velniu na ir temos!
Lytine abstrakcija, kai lytiniai santykiai, ir is viso artimas bendravimas nedomina. moteru lytine abstrakcija labiau zinoma kaip frigidishkumas. o siaip tam tarptautiniai ir kiti zodynai yra …
Jums leidus, paaiškinsiu tikrąją Lytinės Abstrakcijos prasmę.
Nutarė kartą žvėrys per upę tiltą statyt. Visi susirinko, visi pluša, dirba, tik zuikio nėra. Liūtas karalius sako lapei:
- lape, nubėk pažiūrėk kas zuikiui, kodėl jo nėra.
Na lapė nubėga, žiuri zuikis guli bambą išvertęs: - zuiki, kodėl nestatai tilto?
- sergu…
Lapė parbėga, ir praneša viską Liūtui karaliui. Kagi, antrą dieną vėl visi žvėrys stato tiltą, tik zuikio nėra. Liūtas karalius kviečiasi vilką ir prašo nueiti pažiūrėt kas zuikiui, kuom jis ten serga. Vilkas nueina, žiuri zuikis guli. - zuiki, kodėl nestatai tilto?
- sergu
- o kuom sergi?
- lytine abstrakcija.
Na vilkas galvoja ale tai pavojinga liga, parbėgo ir pasakė viską liūtui karaliui. Na ateina trečia diena, vėl visi žvėrys dirba tik zuikio nėra. Liūtas karalius susinervino, pasikvietė mešką, ir pasiuntė ją išsiaiškinti kas per biesas ta lytinė abstrakcija. Meška nubėga - zuikis vėl guli - zuiki, kodėl nestatai tilto?
- sergu
- o kuom sergi?
- lytine abstrakcija
- o ka tai reiškia?
- B.Y.B.Į dėjau aš ant jūsų!
Nu toks nejuokingas anekdotas bet jaučiau pareigą jums išaiškinti tikrąją šio žodžio reikšmę
bent jau mane varginanti situacija yra kitaip vadinanti lytinis nepakankamumas
Tai tu nori pasakyti, kad tau nepakanka sekso? Arba as jau visai nesuprantu.
Gal ir man istoti i ‘‘nepatenintuju’’ kluba?
nimfomanes rašė:
bent jau mane varginanti situacija yra kitaip vadinanti lytinis nepakankamumas
Klausyk , nimfomanes , gal tau paprasciausiai priesmenstruacinis sindromas ? O gal menopauze prasidejo ? Vyro tau reikia , VYRO !!!
nelaimė rašė:
Klausyk , nimfomanes , gal tau paprasciausiai priesmenstruacinis sindromas ? O gal menopauze prasidejo ? Vyro tau reikia , VYRO !!!
reikejo taip rashyti VYRO
Susirinko misko žverys statyti tilta, tik vienas zuikis neatejo. Vilkas eina pas zuiki aiskintis kame shaknys… -kodel zuiki nepadedi -negaliu vilke, sergu lytine abstrakcija vilkas nenorejo pasirodyti neišmanatis kas tai yra, nuejo sau. Kita diena. Misko žverys vėl tesia tilto statybas, tik vel be zuikio. Vilkas vel eina pas zuiki aiskintis kame šaknys… -kodel zuiki nepadedi -negaliu vilke, sergu lytine abstrakcija galu gale neiškentė vilkas ir paklausė kas tai per lyga. -Supranti vilkas,lytine abstrakcija cia pasakyta mediciniškai, o jei sakant liaudiškai: TAI B…BI DĖJAU AŠ ANT JŪSŲ TO TILTO!!!
cia meziux supykes kad mes laimim su seselem kariaudami
tai todėl tu iš nugaros bandai visus išpyškinti?
xa xa laimetoju taip ir neissiaiskinom nes nesazininga kova jusu daugiau
o maziux, tai agresyviai nusiteikęs, turbūt dėl to, kad mes laimėjom