Ka daryti … kai nori pamirsti?
Taigis, taigis ,kaipgis…
stebinat mane tautietes juodai
ir vel tas myliu,o gal nemyliu,o gal as myliu,o manes ne…ir asaros, asaros, asaros…man jau beskaitant sirdis sutrukinejo…
daryti karjera gali tik valingas zmogus,kuris zino ir moka pasirinkti prioritetus.
niekaip nesuprantu kodel sioje paprastoje situacijoje tau taip sunku apsispresti.
na patinka jis tau,griebk su kojom ir rankom,o dar ir dantim isikirsk,įrodyk,kad tu geriausia ir mieliausia,be taves jis gyvenime tuscia vieta,o ta kita ,geriausiu atveju ,tik blankus tavo seselis… ir viskas…vestuves,laiminga seima ,krykstaujantys vaikai…o tu su pasididzjavimu tyliai galvoji: -va ,pati susikuriau sau laime,o jis kvaiselis galvoja,kad mane laiminga padare;-)
abejoji,spjauk is 16 auksto,iskelk galva ,sipsena i dantis ir pirmyn per gyvenima su sukiu :-saugokites vyrai,AS laisva ,grazi ir aistringa,AS isiruosiau i medziokle,MAN reikalingas geriausias jusu veisles atstovas,net jei jis nebus geriausias,AS ji tokiu padarysiu!!!..ir pabaiga bus ta pati kaip ir pirmu atveju.
o jus …taigis ,taigis,kaipgis…
reziume:
isikalk i galva,kad gyvenime renkiesi tu,ne tave ,o TU,o kitiems tegu atrodo atvirksciai,arba kaip jiems patinka
Fu…vos rankas bepakeliu,bet ko tik del jusu nepadarysi,seses geltonkases;-)
Miela, Ramunyte,
Atidziai paskaityk Ginto komentara, tikrai rasi daug naudingu patarimu.
Tik jokiu budu nesedek rankas sudejus ir neleisk savo gyvenimui teketi savo vaga, nes taip ir iki senatves nutekes, nepadariusi nauju vageliu…
Nusibrezi gyvenimo tiksla ir turi jo siekti, bet kokiais budais, bet kokia kaina, visom keturiom, rankom ir kojom, dantimis ir nagais…
Juk ZMOGUS - SAVO LAIMES KALVIS. Koki gyvenima nukalsi - toki ir turesi.
Geriausias budas pamirsti sena,tai susirasti nauja.
Kai pati su padetim,tai gal labai auksto ir ieskai.
Ne vien virsuneles saldzios buna…
Ramunyte, tik niekada negrizk pas ta kuris . Kaip nors uzmisi… Gal… Bet niekada negrizk. Gal neverta ieskoti meiles, gal geriau istikimo ir patikimo zmogaus ? As netikiu meile be galo ( ne to galo, kuris vaikinu pasididziavimas )
tikias zaizdas, kaip zinau is patirties, geriausiai gydo laikas. patikek manim…
o sakoma kad ne piniguose laime, o ju kiekyje…
o jei rimciau turi susivokti savo jausmuose ir suprasti, ko tu labiau nori: ar vaiksciot i pasimatymus su kitais ir galvot apie JI, ar vaisciot i pasimatymus su JUO ir negalvot apie kitus… sekmes
Ramunyte, nera prasmes eiti i pasimatymus kol galvoji apie kita…
Na o tu i pasimatymus su JUO vaiksciok- ir karjera bus ir meile. Ka cia patarinet? Daug kas taip daro. Ir gyvena laimingai.
Net Gyvate, ir ta isigudrina panasiai gyvenimo uodega susukti
sveikinimai
kodėl X_tt be lyties?
Ir prisidedu prie sveikinimų!
Prisidedu prie sveikinimu…
Alyvele, o kaip tavo sese jauciasi?
Ir ash visus nuosirdziausiai sveikinu
ir as pati jau labai noriu pirkti kliacka, ale gi mano brangusis vis nusprendzia, kad reikia dar palaukti…geresniu laiku
muset kaska praleidau, t.y. ne kaska, o Narute, ar tikrai
netesingai supratai
oi tai gi kaip aciu uz sveikinimus tikrai labai seimyniskas klubas
Oi nesakyk nesakyk, mano toks berniokas laksto sijonuotas. Labai jau aktyviste buvo, bet ir dabar jos tokie norai mus ismusa is veziu:
Prase Kaledu senelio, kad jai atnestu sautuva…
Susipyko su sese ir pradejo, as noriu buti liutu, as noriu buti meskinu (na kad galetu nuskriausti kviena kita), galiausiai sijonuotas berniukas nebesugalvojo nieko tai ir pasake, o as noriu buti tuo, kuris gali zmogui ispirti…
Ir tikrai nelaukeme berniuko, ir varda mergaitiska buvome sugalvoje, bet jau temperamentas o-ho…
alyva raše:
oi, vakar zinok visa vakara su jais bendravau…vienas labai aktyviai dauzesi, tai nusprendziau, kad ty bus berniokas
Tauskalyt, leisk dar bent pora menesiu pagyventi ta mintimi, kad vienas subltilusis kudikelis isciose yra ji, tegul ir sijonuotas berniukas, bus mano pasididziavimas, visa i ciocia tadu
Taigi as tau suteikiu vilti, kad net 2 bus jos… Subtili bus i mama, sijonuotas berniukas i ciocia…
alyva raše:
Tauskalyt, leisk dar bent pora menesiu pagyventi ta mintimi, kad vienas subltilusis kudikelis isciose yra ji, tegul ir sijonuotas berniukas, bus mano pasididziavimas, visa i ciocia tadu
[/quote]
[/quote]
Mano sveikinimai visiems jau susilaukusiems ir dar besilaukiantiems