Ka daryti kai iskaudini

Ka daryti kai iskaudini

Ka daryti?-Ka jus darot kai netaip suprate savo pana, labai skaudziai izeidzete ? Piktas Piktas Piktas

Nuoširdžiai atsiprašyti (jei aisku tu pats to nori) ir daugiau niekada nebeiskaudinti, pasisteng ateičiai suprasti ją teisingai, o ne kaip tu to norėtum. Su laiku pyktis praeis ir ji tau atleis. Visi mes vienas kitam su laiku viska atleidžiame, toks gyvenimas… Taip Labas Tūsas

atsiprasyk…ir jei ji tau tikrai jaucia kazka, tai kaip bebutu zodziai iskaudine- atleis…aisku, gali griebtis banalybiu: geliu, dovanu ir t.t., bet is tikruju, juk nieko nera geriau uz nuosirdzius zodzius Šypsena

nu ka manau geliu puokste turetu padeti Cha cha

Ačiu Nidukas agnie Gėlė Gėlė Gėlėjus jau man nemažai padėjot ir davėt supratymo ačiu jums labaiTūsas Tūsas Tūsas

awriz ačiu it tau labai. Neužmiršiu nei vieno gero žmogaus Ačiu kad jus tokie supratingi

cia priklauso nuo zmogaus ir nuo to,kaip tu ja iskaudinai… Nekaltas daleiskim man tokiu atveju kvailu atsiprasymu nereikia,nes jie suerzins mane dar labiau Kanda bet gal tavo panai kitaip?

taip negraziai skamba pana Nekaltas

Nėra už ką, kad tik padėtu tie patarymai Girtas Tikiuosi, kad nebedarysi senų klaidų Labas Sėkmės Tūsas Tūsas Mirkt

tikiuosi susitaikysi Mirkt

Dabar telieka atsiprasyti savo merginos ir pasakyti jai, ka blogo padarei… O kita karta deretu ilgiau pagalvoti, pries kazka sakant, kad ir vel nebutu taip, jog blogai ja supratai ir izeidei… Nekaltas

neturiu panos Žliumbia

pasikviesk ja kartu vakarienes prie zvakiu sviesos,nupirk didele geliu puokste ir nuosirdziai ir graziai atsiprasyk…ir svelniai pakstelk i luputes Šypsena turetu padeti

varskele… pala, o kaipgis onute? jau issiskyret? Sudužusi širdis

Taip Taip Pas ją laisvas “PANOS” etatas Cha chaGalit kandidaduot… Girtas Laimingas

O as neturiu panos. Tai neturiu ka izeidinet ir ka atsiprasinet.

nu ple, jus ka - susitare?! niekas neturi Pavargęsiseina, kad as vienas, kaip durnelis kokis, turiu? Nežinau

ar kai netaip supranti reikia skaudinti?? as niekada negraziai nevadinu ir neskriaudziu, kam to reikia galima ir graziai susitarti ir suprasti teisingai !

atsiprasyti ir tokiu klaidu stengtis nebekartoti! Taip