Ka daryti kai iskaudini
Ka daryti?-Ka jus darot kai netaip suprate savo pana, labai skaudziai izeidzete ?
Nuoširdžiai atsiprašyti (jei aisku tu pats to nori) ir daugiau niekada nebeiskaudinti, pasisteng ateičiai suprasti ją teisingai, o ne kaip tu to norėtum. Su laiku pyktis praeis ir ji tau atleis. Visi mes vienas kitam su laiku viska atleidžiame, toks gyvenimas…
atsiprasyk…ir jei ji tau tikrai jaucia kazka, tai kaip bebutu zodziai iskaudine- atleis…aisku, gali griebtis banalybiu: geliu, dovanu ir t.t., bet is tikruju, juk nieko nera geriau uz nuosirdzius zodzius
nu ka manau geliu puokste turetu padeti
Ačiu Nidukas agnie
jus jau man nemažai padėjot ir davėt supratymo ačiu jums labai
awriz ačiu it tau labai. Neužmiršiu nei vieno gero žmogaus Ačiu kad jus tokie supratingi
cia priklauso nuo zmogaus ir nuo to,kaip tu ja iskaudinai… daleiskim man tokiu atveju kvailu atsiprasymu nereikia,nes jie suerzins mane dar labiau
bet gal tavo panai kitaip?
taip negraziai skamba pana
Nėra už ką, kad tik padėtu tie patarymai Tikiuosi, kad nebedarysi senų klaidų
Sėkmės
tikiuosi susitaikysi
Dabar telieka atsiprasyti savo merginos ir pasakyti jai, ka blogo padarei… O kita karta deretu ilgiau pagalvoti, pries kazka sakant, kad ir vel nebutu taip, jog blogai ja supratai ir izeidei…
neturiu panos
pasikviesk ja kartu vakarienes prie zvakiu sviesos,nupirk didele geliu puokste ir nuosirdziai ir graziai atsiprasyk…ir svelniai pakstelk i luputes turetu padeti
varskele… pala, o kaipgis onute? jau issiskyret?
Taip Pas ją laisvas “PANOS” etatas
Galit kandidaduot…
O as neturiu panos. Tai neturiu ka izeidinet ir ka atsiprasinet.
nu ple, jus ka - susitare?! niekas neturi iseina, kad as vienas, kaip durnelis kokis, turiu?
ar kai netaip supranti reikia skaudinti?? as niekada negraziai nevadinu ir neskriaudziu, kam to reikia galima ir graziai susitarti ir suprasti teisingai !
atsiprasyti ir tokiu klaidu stengtis nebekartoti!