ka daryti, kad priimtu omnitelis MMS?
gal kas zinot, ka reikia ten daryt, kad galeciau priimt man siunciamus MMS i omnitel. Gal reikia wap’o? Bet, pvz, jei is telefono i telefona siuncia. Man, vietoj to, kad gauciau mms, atsiuncia kazkokius nustatymus su omnigo adresu. Nelabai gaudaus tokiuos dalykuos…
Reikia: 1) kad telefonas turetu MMS funkcija; 2) kad butu uzsakyta MMS paslauga (nemokamas uzsakymas - numeriu 1566) 3) kad telefonas butu sukonfiguruotas (suvesti MMS nustatymai, kurie priklauso nuo operatoriaus).
aisku, aciu. Mano telefonas palaiko mms funkcija
atsisiusk nustatymus! siaip visiem naujiem vartotojam automatiskai paslauga jau buna ijungta.
Automatinius nustatymus gali atsisiusti SMS zinute. Rasyk MMS ir issiusk 1301. Tiesa, tokiu budu konfiguruojasi ne visi telefonai, o tik kai kurios nokios ir sony ericsson. Kitas variantas - nustatymus galima atsisiusti is telefono gamintojo internetinio puslapio (nokia, siemens). Trecias - nustatymus suvesti rankiniu budu. Nesvarbu, kuri buda issirinksi, kai suvesi nustatymus, butinai isjunk ir vel ijunk telefona. Turetu veikti