ka daryti,kad per pamokas greiciau slinktu laikas?
kartasi sedi pamokoje ir taip nuobodu buna ,kad .rodos lyg istisa amzinybe cia butum…
as tai dazniaisiai pradedu ka nors paisyti arba susirasineti rasteliais su draugais.tada siek tiek tas laikas pagreiteja,bet vis vien nekas
o tai gal jus zinote kokiu idomesniu uzsiemimu per pamokas?
nzn man ir taip atrodo, kad greit pamokos praeina…
as tai su kuom nors sms susirashineju arba ka nors shejp susimastom… Geriausia yra ka nors durniuot kakzada poer istorija tiek zwengem kad wos neapsiwerkem… shakez linxma buwo …
as tai bangoj wa sedziu,arba plepek chate,tai laikas greit prabega!
mokytis reik, tada laikas nepastebimai pralekia
tikrai taip pamoka greiciau praeina…
aj… atrandi ka wejkt, kad tas lajkas grejciau prabegtu pvz pieshi kajp ir tu sakej
oj tokiu unrel pieshinuku pas mane sasiuviny yra…
arba kalbi su draugajs… mzuikos klausajs, sms susirasineji ir pan…
as paisau dazniausiai bet siaip tai jokiu budu neziureti i laikrodi
man tai greiciausiai laikas praeina kai rasom kontrus tada visada laiko pritruksta
… nezinau, gal miegok…
eik per pamoka i walgykla pawalgyt!as pasakau ajnu i toleta,o atejnu pawalges,parukes,ir t.t o kai paklausia kodel taip ilgai,sakau ant prikolo tolete eile buwo didele
Nuveik kanors naudingo: paruosk kitas pamokas, nusilakuok nagus. O jei mokytoja neleidzia to daryti, tiesiog pasvajok. Bet zinoma graiciausiai praeina laikas, kada tau pamoka atrodo idomi ir stengiesi kanors ismokti. O pati trumpiausia pamoka (kaip cia kazkas gerai pastebejo), buna tada, kai reikia rasyti komtrolini - tada neustenka laiko.
Reikia susidomet pamoka.Kaip zinia,gerai leidziamas laikas prabega greiciau
man tai pamokos praeina greitai jei mokinuosi
Man tai greit praeina Šiaip kažkada visa klasė žaidėm buteį
(sukom tušinuką, į ką atsukdavo, su tuo susimajuodavom
) Įdomiai gaudavos
va va.jei įsijauti į pamoką, nuobodu nebūna
jo net as nepatikeciau
masturbuokis