ka daryti,kad per pamokas greiciau slinktu laikas?

ka daryti,kad per pamokas greiciau slinktu laikas?

kartasi sedi pamokoje ir taip nuobodu buna ,kad Veee.rodos lyg istisa amzinybe cia butum…
as tai dazniaisiai pradedu ka nors paisyti arba susirasineti rasteliais su draugais.tada siek tiek tas laikas pagreiteja,bet vis vien nekas Liūdnas
o tai gal jus zinote kokiu idomesniu uzsiemimu per pamokas? Šypsena

nzn Ne man ir taip atrodo, kad greit pamokos praeina… Nekaltas

as tai su kuom nors sms susirashineju arba ka nors shejp susimastom… Geriausia yra ka nors durniuot kakzada poer istorija tiek zwengem kad wos neapsiwerkem… shakez linxma buwo … Cha cha Cha cha

as tai bangoj wa sedziu,arba plepek chate,tai laikas greit prabega!

mokytis reik, tada laikas nepastebimai pralekia Liežuvis

tikrai taip pamoka greiciau praeina…Gerai Šypsena

aj… atrandi ka wejkt, kad tas lajkas grejciau prabegtu Cha cha pvz pieshi kajp ir tu sakej Cha cha oj tokiu unrel pieshinuku pas mane sasiuviny yra… Cha cha arba kalbi su draugajs… mzuikos klausajs, sms susirasineji ir pan…

as paisau dazniausiaiCha cha bet siaip tai jokiu budu neziureti i laikrodiCha cha

man tai greiciausiai laikas praeina kai rasom kontrus BaisuBaisuBaisuBaisu tada visada laiko pritruksta Cha chaCha chaCha chaCha cha

… nezinau, gal miegok…Cha cha

TaipTaipGerai

eik per pamoka i walgykla pawalgyt!as pasakau ajnu i toleta,o atejnu pawalges,parukes,ir t.t o kai paklausia kodel taip ilgai,sakau ant prikolo tolete eile buwo dideleCha cha

Nuveik kanors naudingo: paruosk kitas pamokas, nusilakuok nagus. O jei mokytoja neleidzia to daryti, tiesiog pasvajok. Bet zinoma graiciausiai praeina laikas, kada tau pamoka atrodo idomi ir stengiesi kanors ismokti. O pati trumpiausia pamoka (kaip cia kazkas gerai pastebejo), buna tada, kai reikia rasyti komtrolini - tada neustenka laiko.

Reikia susidomet pamoka.Kaip zinia,gerai leidziamas laikas prabega greiciauJuokiasi

man tai pamokos praeina greitai jei mokinuosiCha cha

Man tai greit praeina Šypsena Šiaip kažkada visa klasė žaidėm buteį Cha cha (sukom tušinuką, į ką atsukdavo, su tuo susimajuodavom Cha cha) Įdomiai gaudavos

va va.jei įsijauti į pamoką, nuobodu nebūna

JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi jo net as nepatikeciau JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

masturbuokis