Ka daryti jei esi labai karsta?
Kad man tokia sutikus…Linksmai laika praleistume.
Lars> susitaikiau su brangiausiuoju, pakolkas viskas einasi labai puikiai… Kaip praejo savaitgalis, gal kokia "karstuole" suradai?
fleitute rašė:
Parazytas> Koks tu saunuolis kad uzjauti mane
Lengvas pachmieliukas siandien man tikrai reikalingas, neisivaizduoju kaip reiks visa diena darbe isbuti… zmoniu bijau
Vakar taip skanu buvo, o siandien
Tuoj prasides moralines kancios. Tai kur pachmieliuka darom?
na siulau po darbo (kokia 18.00) jei iskentesi !!!
vieta pagal tavo skoni ir norus tinka ?
Razrucha> Gal kas ir is tuscio i kiaura pilsto… Bet nesakyk visai aktuali ir nebloga tema… Zinok viena, kas kam skauda tas apie tai ir kalba
Ir vistiek as lieku prie savo nuomones, geriau karstesne moteris, negul salta ir sustingusi lovoje…
Visiems geros dienos
Nu jo arabai iskarto susidomejo
Shviesi rašė:
skamba lyg reklama
(nevazhiuoju…shvelnei
)
fleitute rašė:
Temperatura nesikeicia
… kad ir kaip noreciau. Karstis niekaip neatslugsta
================================
skamba lyg reklama
(nevazhiuoju…shvelnei
)
fleitute rašė:
Temperatura nesikeicia
… kad ir kaip noreciau. Karstis niekaip neatslugsta
…ir butinai palaikyk tą pačią "temperatūrą"…
Lars> uzuojauta, tik tau geriau pasiseke. As patyriau didesni isbandyma… Tad dabar pasidariau daug atsargesne. Linkiu ir tau buti atsargiam ir nenusiminti. Tavo laime dar kazkur vaiksto, manau kad greitai ir tu ja sutiksi
Bin ladenai> Idomu butu suzinoti kaip arabu karstumas pasireiskia… Kiek girdejau tai jie labai savotiski zmones Ir deja manes arabai netraukia, man jie nepatinka… o dar ir tikejimas musulmonu… Matai as i daugpatyste ziuriu neigiamai…
Pamatys bin Ladenas nagus lakuotus - pirštus srazu nukapos Va, čia tai karštumas…
Ee, nesu iš tų bičų, kurie su pirma pasitaikiusia … Be to, man tokios ir nepatiktų
. Searching, still searching…
… Vis dar karščiuojam , svajojam apie karštas mot. g. atstoves
, dirbam…
O kas…savaitgalis…? Nuostabus laikas…
Laikas vyno taurei…
fleitute rašė:
As Jūsų į darbą nekviečiu, aš jus kviečiu po darbo
. Taigi savaitgalis jau ant nosies…
Ak, mielai
Tik savaigalį varau į Kauną
Karstos kramtomos gumos
fleitute rašė:
Fleitute, laukia jusu.
Ji Jau darbe, pailsejusi ir atsigavusi, linksma ir kaip visada karsta
Tai taip suprasti kvieti mus pas save i darba ? o ka ten gali tokio gero pasiulyti?
Fleitute, laukia jusu. Ji Jau darbe, pailsejusi ir atsigavusi, linksma ir kaip visada karsta
neatspejai:} 3 dienas atgeriau- gal pakaks shiam kartui
fleitute rašė:
Fleitutei baigiasi darbo diena ir ji tuoj skubes i namucius. Tik neaisku kokia naktele dabar jos lauks
… ar karsta, ar salta? Pagyvensim pamatysim. O ka mano <Berniukai> galvoja? Ir ka nori fleitutei palinketi pries artejancia naktele? A, drasuoliai!!! 
,O jus tikriausiai skubesite
daryti, ar as teisi?
Berniukai> nedingo fleitute niekur ir dar neperdege - ji vis dar karsta , tik smarkiai dirbo. Bet ziuriu kad jums puikiai sekasi ir be manes. Na, o Parazytas> tavo sulyginimas (su musemis) tai man visai nepatiko. Tikrai nemanau, kad limpat kaip muses, geriau jau pipkit kaip bites.