Ka daryti jei esi labai karsta?

Ka daryti jei esi labai karsta?

Kad man tokia sutikus…Linksmai laika praleistume.

Lars>Bučkis susitaikiau su brangiausiuoju, pakolkas viskas einasi labai puikiai… Kaip praejo savaitgalis, gal kokia "karstuole" suradai? Mirkt

fleitute rašė:

Parazytas> Koks tu saunuolis kad uzjauti mane Bučkis Lengvas pachmieliukas siandien man tikrai reikalingas, neisivaizduoju kaip reiks visa diena darbe isbuti… zmoniu bijau ŠypsenaVakar taip skanu buvo, o siandien Piktas Tuoj prasides moralines kancios. Tai kur pachmieliuka darom?

na siulau po darbo (kokia 18.00) jei iskentesi !!! Mirkt
vieta pagal tavo skoni ir norus Cha cha tinka ? Gėlės Taurė Alus

Razrucha> Gal kas ir is tuscio i kiaura pilsto…Šypsena Bet nesakyk visai aktuali ir nebloga tema… Zinok viena, kas kam skauda tas apie tai ir kalbaLiežuvis Ir vistiek as lieku prie savo nuomones, geriau karstesne moteris, negul salta ir sustingusi lovoje…MirktVisiems geros dienos Bučkis

Nu jo arabai iskarto susidomejo

Shviesi rašė:

skamba lyg reklama Mirkt (nevazhiuoju…shvelnei Šypsena )
fleitute rašė:

Temperatura nesikeicia Šypsena… kad ir kaip noreciau. Karstis niekaip neatslugsta Mirkt

================================

skamba lyg reklama Mirkt (nevazhiuoju…shvelnei Šypsena )
fleitute rašė:

Temperatura nesikeicia Šypsena… kad ir kaip noreciau. Karstis niekaip neatslugsta Mirkt

…ir butinai palaikyk tą pačią "temperatūrą"…

Lars> uzuojauta, tik tau geriau pasiseke.Mirkt As patyriau didesni isbandyma… Tad dabar pasidariau daug atsargesne. Linkiu ir tau buti atsargiam ir nenusiminti. Tavo laime dar kazkur vaiksto, manau kad greitai ir tu ja sutiksi Taurė

Bin ladenai> Idomu butu suzinoti kaip arabu karstumas pasireiskia… Kiek girdejau tai jie labai savotiski zmones Šypsena Ir deja manes arabai netraukia, man jie nepatinka… o dar ir tikejimas musulmonu… Matai as i daugpatyste ziuriu neigiamai… Apakęs

Pamatys bin Ladenas nagus lakuotus - pirštus srazu nukapos Šypsena Va, čia tai karštumas… Cha chaCha cha

Ee, nesu iš tų bičų, kurie su pirma pasitaikiusia Cha cha… Be to, man tokios ir nepatiktų Šypsena. Searching, still searching…

… Vis dar karščiuojam MirktŠirdis, svajojam apie karštas mot. g. atstoves Gėlės, dirbam… Cha cha Širdis

O kas…savaitgalis…?Šypsena Nuostabus laikas…MirktLaikas vyno taurei…Šypsena

fleitute rašė:

As Jūsų į darbą nekviečiu, aš jus kviečiu po darbo Taurė. Taigi savaitgalis jau ant nosies…Bučkis

Ak, mielai Taurė Gėlės
Tik savaigalį varau į Kauną

Karstos kramtomos gumos Cha cha

fleitute rašė:

Fleitute, laukia jusu. Šypsena Ji Jau darbe, pailsejusi ir atsigavusi, linksma ir kaip visada karsta Bučkis

Tai taip suprasti kvieti mus pas save i darba ? Mirkt o ka ten gali tokio gero pasiulyti? Mirkt

Fleitute, laukia jusu. Šypsena Ji Jau darbe, pailsejusi ir atsigavusi, linksma ir kaip visada karsta Bučkis

neatspejai:} 3 dienas atgeriau- gal pakaks shiam kartui
fleitute rašė:

Fleitutei baigiasi darbo diena ir ji tuoj skubes i namucius. Tik neaisku kokia naktele dabar jos lauks Šypsena… ar karsta, ar salta? Pagyvensim pamatysim. O ka mano <Berniukai> galvoja? Ir ka nori fleitutei palinketi pries artejancia naktele? A, drasuoliai!!! BučkisBučkis ,O jus tikriausiai skubesite Alus daryti, ar as teisi?

Berniukai> nedingo fleitute niekur ir dar neperdege - ji vis dar karsta Šypsena, tik smarkiai dirbo. Bet ziuriu kad jums puikiai sekasi ir be manes. Na, o Parazytas> tavo sulyginimas (su musemis) tai man visai nepatiko. Tikrai nemanau, kad limpat kaip muses, geriau jau pipkit kaip bites.Šypsena Bučkis