Ka daryti?Istiko beda.

Ka daryti?Istiko beda.

Tevai susipyko.Tevas neileidzia i namus mamos.Zinoma tik tada,kai ateina kiek veliau nei visada.Dabar isvaziavo porai dienu i kaima.Tevas sakosi neileisias mamos.Papriestarauti mes jam nedristame,nes jis laiko mus visus po "padu".Gal atrakinti duris ir dar labiau ipikinti teva.Gal jam vozti?Jis durnas yra,nieko nepadarysi.Patarkite,ka jus darytumete.

Xmmmmmm…per mazai informacijos jei atvirai-gal tevas taip elgias is ysiucio?taip kartais nutinka…o kita vertus -reikia kazkam issiaiskinti tokio priepuolio priezastis ir butinai isklausyti abieju pusiu.Siaip ar taip zodis durnas cia apibudinimui netinka-pirma,tai nepagarba,antra-tai gali but painiojama su grieztu poziuriu y gyvenima ,kuris kartais gal ir kliudo…Aš nekaltas

tai ji suo kazkuo iseina ir vel sugryzta Apakęs

Manau, kad zmogus turi teise ieiti i namus, nepriklausomai nuo jo santykiu su bet kuriuo is namiskiu. Ir mama to niekada nepamirstu, jei tu jai padetum. O isiutes ir despotiskas tevas nera toks zveris su kuriuo butu labai lengva. Pati pas toki uzaugau. Ir labai bijojau.

Uztai kai viena diena isdrisau elgtis taip, kaip man atrodo teisingai, tik tada jis pradejo mane gerbti ir su manim skaitytis. Aisku, is pradziu buvo labai sunku, nes jis negalejo patiketi, kad kazkas driso pasipriesinti jo valiai, tai tada net stogas kilnojosi.

Siulau elgtis taip, kaip liepia sirdis. Ir jei ji liepia statyti teva i vieta, tai taip ir reikia daryti. Nebijok, is didelio debesio bus mazas lietus.

Klubas Mamos kava
Alus http://groups.msn.com/mamoskava

Kaip supratau, tavo tėvas pavydus ir despotiškas,ypač jei "visus laiko po padu".Neįsileisti mamos į namus jis neturi jokios teisės. Tokiais atvejais galima kreiptis į policiją, tiesa, jie visą tai traktuoja kaip šeimyninį konfliktą, bet vis šis tas. Kai mano buvęs "erelis" pasigėręs bandydavo kumščius į darbą paleisti-padėdavo.Visokie tokie drąsuoliai labai drąsūs namuose, o viešumoj kaip mat į kelnes prideda. Nepalik mamos bėdoj!

reikia graziuoju spresti konfliktus ,issiaiskinti del ko cia taip viskas vyksta?..gal mama pati kalta yra?..Aš nekaltas

Stop! O tavo tevas kas? Dievas? Jis neturi teises neileisti motinos i namus, net jeigu ji buvo isejusi su kazkuo (aplinkybiu nepaaiskinai). Tai ir jos namai, o turtas bendras. Jis musa motina, o vaikus? Jei taip, kviesk policija arba tu, arba motina. Vadovauti ir nurodineti,kaip elgtis, jis negali. O gal jis isgeres?

Jeigu namai ne bendras turtas, o Moterys tamposi vakarais su kazkuo, tai natūrali reakcija būtų išgrūsti Moterys na… Tik va, kad diskutuojama, aplinkybių nežinant Blogai

Va prie ko priveda, kai tevai nesisikiria del vaiku geroves Cha cha
Dabar rimtai:
Tai ko mama taip velai grizta? , jei ji siutina teva, tai jos problemos, kad lieka uz duru, turetu per tiek metu zmogu pazinti ir isvengti tokiu nesusipratimu. O jei tevas despotas, ir be prezasties uzsipula mama, tai reik ji tramdyti, bet NE TAU, geriausia mama pati turetu su juo isisaiskinti, kas jai galima ir kas jai negalima ir ar ribos ne per grieztos nubreztos.
Vaiku kisimasis cia mazai pagelbes, bet tu galetum pasakyti tevui: kad tavo mamos cia namai ir kad tu nennori, kad ji lauke nakvotu, paklausk tevo: ar jis irgi nenori, kad ji lauke nakvotu? Pabandyk ramiai savo tevui nupiesti esama situacija, kad jis mamos neisileisdamas i namus dar labiau blogina padeti, pasiulyk, jam geriau ja isileisti i namus ir isiaiskinti kodel ji velai grizta, taip pat pasakyk, kad tau irgi nepatinka, kad ji velai grizta ir tu nori, kad ji griztu laiku, o ne uz duru liktu. O mamos prie progos paklausk, kodel ji erzina teva, jei zino, kad jis del to siunta ir po to i namus neileidzia, ir tu nori ramiai miegoti, o jei tavo mamai nusispjaut i tevo norus arba ji pavargus nuo jo despotizmo, pavydo scenu, tai paklausk kodel ji gyvena su tevu, ar ne geriau tikrai tada, kad ji ne i siuos namus griztu. O jei ji myli teva, tai tegul jie abu aiskinasi ribas: kas galima ir kas negalima kiekvienam, kompromisai geriausia seimos terapija: kiekvienas turi vardan geroves kazka aukoti. Nebuna seimu be konfliktu, tik ne visoms pavyksta konfliktus isspresti. Šypsena Sekmes

toks gyvenimas, gaila, kad mažokai žmonių tai supranta ir priima kaip aksiomą, nors tai taip paprasta Kietas

taigi kad cia galima kazin ka burti, bet kad nieko nezinom apie tavo mama ir del ko visas konfliktas kilo…
siaip mustis gal nepulk, verciau pamegink pasikalbeti…

4 kartus atidziai perskaiciau autoriaus zinute ir joje neiskaiciau, kad mama pareina su kazkuo, nesuprantu is kur jus tai istraukete ir kodel duodate patarimus atsizvelgiant i si nebuta (ar nezima) fakta???

O gal as esu ziopla ir kazko nematau??? Apakęs

zveriuga sutinku su tavi, kad problema ne mamoje. manau, kad tai tevo psichika kalta.

Tevas yra tevas, mama yra mama, as stengiuosi i ju konfliktus nesikishti, bo jau senai stogas butu nuvaziaves. Shiuo atveju autoriui patarciau is viso jei imanoma, gyventi atskirai nuo ju ir ish viso nesikisti. Jie mamai tikrai butu labai blogai, begtu ji nuo tokio visom keturiom

Ok,daugiau info: tevas nebuna girtas; mama buna pas savo drauges.

nius, uzuojauto gyvenant tokioj aplinkoj…
manoji irgi panasi buvo, beje tevas irgi negerdavo, siaip, gal polinkis toks buvo i despotizma Aš nekaltas galiu pasakyt tik tiek, kad jokie pasikalbejimai graziuoju apskritai buvo neimanomi.
Nezinau, kaip tavuoju atveju, taciau mano, tik parodzius kad jokiu nusileidinejimu nebus, kad tai, jog jis tevas, nesuteikia jam teises kaip pavadinai laikyti mus po padu, ir kad mes ginsim mama, padetis pasikeite. Pradzioj, kaip kazhkas rase, stogas rimtai kilnojosi Cha cha bet mes tvirtai laikemes savo. Taip, kad stiprybes tau!

Kažkaip čia nepanašu,kad tik tėvas kaltas…Bet tai tik mano nuomonė.

1.Dėl šeimyninių konfliktų VISADA kalti abu partneriai ir BEVEIK lygiomis dalimis.
2.Nėra beprasmiškesnio darbo, kaip duoti patarimus šeimų tarpusavio santykių temomis.
3.Aš laikyčiau, kad tai tavo TĖVŲ problema, o ne tavo. Pasitaupyk save, dėkis viską į galvą ir prisimink ateityje, kaip būna tokiais atvejais negera…
Atsiprašau, kad taip kategoriškai surašiau, bet truputį nustebino patarimų gausa. Dabar jau galit mane “doroti”. Ačiū. Mirkt

xixi cezis, kadangi leidai tai ‘dorosiu’ Mirkt nors uzhkliuvo tik pirmas punktas Mirkt tikrai ne visada del konfliktu kalti abuMirkt tiesiog buna zmoniu, kuriems reikia pabambeti, pasikabineti, o jei reikia, tai del ko visada atsiras.