Ka daryti??? Islepinau ir ispaikinau savo dama?
Sveiki,
Vat tokiu rupesteliu norejau su jumis pasidalinti. Taip sakant, beda turiu. Draugauju su mergina 1.5 metu ir pa ta laikotarpi kazkaip sugebejau ja islepinti. As ja beprotiskai myliu, skyriau jai beveik visa savo laisvalaiki, zarsciau kruvomis grazius zodzius, dovanojau dovanas, geles, meciau rukyti , jos gimtadieniui pats dariau torta, vaziavom kartu atostogauti zodziu ejau del jos is proto ir t.t… Viskas buvo normaliai kuri laika, bet praejus 1.5 metams mano brangute virto tikra princese. Ji visus tuos dalykus pradejo priimti kaip savaime suprantama dalyka, per 18 men. kukli, geros sirdies mergina virto kazkokia dirglia demesio reikalaujancia sniego karaliene, kurios jau niekuo nepamaloninsi. Help! jei tai butu siaip merga, as ja mesciau daug negalvojes, bet as ja labai labai myliu… gal kas zino, kaip taisyti tokius dalykus.
Heh…Pats kaltas kaip sakoma, prie gero greit priprantama…
Gal pamegink su ja pasneketi nors kazkaip abejoju ar labai pades… Ir…keisk savo elgesi… Tegu dovanos ir komplimentai buna kaip kazkas netiketo, siurprizas, maloni staigmena, o ne kasdienybe… Gal dar pavyks istaisyti
patys kvaili, kad islepinat
reikia galot pries darant, neperzengt ribu
Pinda ispindejo
Manau tokiuose reikaluose reiketu nepamirsti kad dalyvauja 2 zmogeliukai,ir vieno zmogeliuko numetimas i antra plana,yra meskos paslauga kitam.Manau abudu zmogeliukai turi but lygiateisiai viskame
ja mesciau daug negalvojes, bet as ja labai labai myliu… gal kas zino, kaip taisyti tokius dalykus.
Meile ne AIDS galima pasveikt.Sprendziant is visko ji tau abejinga.
Jei myletu tai stengtusi tuo paciu atsilyginti.Netrukus atsiras kitas,
jei dar neatsirado…
Belieka prostitucijos principas: duos - kazka gaus.
Uzsileist boba ant sprando tas pats kas saves negerbt, pats kaltas.Tavo vietoje parodychiau jos vieta arba mesciau per borta…
Ne tu ja ispaikinai … Ji visada tokia buvo … tu tiesiog padejai jai tas savybes atskleisti …
Mano patarimas : arba ivedi jai spartietishka tvarka … arba siunti i zhydruosius tolius
va cia jau nekas, riekejo pagalvot anksciau kokia ji gali pasidaryt…jei jau labai taip ja myli tai imk ir pasikalbek su ja, ir jei ji tave myli tai ji viska supras! SEKMES
nu ka dabar, po truputi pradek pratint ja nuo to.bus kruvos konfliktu aisku ir tikriausiai ji tave palix, bet kito kelio nera.taigi, ji tave palix arba ne.jei ne, tuomet turesi normalia pana ir viskas ok, o jei palix, tuomet nieko nepadarysi, arba po kiek laiko, nusileidus ant zemes ji suvox, kad nieko geresnio uz tave net negali but.
Nu, turi nuosava princese, Sniego karaliene, tai ko cia daba skundies?
Pagalvok tik, kiek niekada gyvenime tokios
ir akyse neregejo
Primeti, kaip nerealiai tau sekasi?
meile ne dovanomis pelnoma
pasirodo dar yra tokiu vaikinu, kurie del panos gali viska padaryt,o as maniau jie jau isnyko,nieko jau nebepadarysi-islepinai teks dabar kentet…
Teisingai
Na pradek dovanoti po maziau ir reciau ji po truputi atpras ir vel bus kaip ir anksciau arba labai mazas dovaneles supakuok i labai dideles dezes kad pirmas ispudis uzgostu maza dovanele
na pas mane irgi panasi problema tik va as savo vaikina lepinuir man tai patinka tik nezine kiek tai laiko uzsites
nesakau kad as tik viena ji lepinu jis kartais ir mane palepina
maloniausia kaip jis i lova man atnesa kavos kaip per reklama
juk galima zmogu ne tik dovanelem lepinti galima lepinti ir demesiu,nevientik sakant svelnius zodzius bet ir veiksmais
sunkus atvejis…
pabandyk su ja ATVIRAI pasishneketi ir nutaisyk nuskriausta veideli, nepakenktu kelios asharikes (juk tu taip butent ir jauties). Kad mane taip kas palepintu… O shiaip sekmes tau su savo mergina