ka daryt?
man patinka vienas baxuriukas =]~ ash jam irgi patinku esam viena karta lovoje pasibuciave
prisipazhystu buvo faina =]~ nors ir nieko daugiau nebuvo bet man patiko justy jo glamones...=] mm...
po to karto ash supratau kad jy myliu =]~ jis sake kad ir mane myli =]
bet jis man vis nesiulo draugauty
o ash labai noriu kad jis butu mano vaikinas
ka daryty????
tau dar tik 14 spesi viska patirti
kareivike rašė: tau dar tik 14 spesi viska patirti
jooo....as su barbem dar zaidziau tokiu metu budama
nu bet vistiek =[[
4avanoi_girl rašė: nu bet vistiek =[[
jeigu patinka, tai parodyk iniciatyva pati,kodel sitoje civilizacijoje nusistovejusi nuostata, kad visada pirmas zingsnis turi buti is puses?
gal jis labai drovus?
Hm Sekmes
dar aukti ir aukti..o ne apie lowa su kakaliais swajoti.. ka tokiu metu apie mejla galima ismanyt..
isprievartauk jy
*Latonia rašė:
> kareivike rašė: tau dar tik 14 spesi viska patirti
jooo....as su barbem dar zaidziau tokiu metu budama
joo as apie bernus ne nesvajojau tada mokslai buvo galvoje... ech keiciasi laikai
*Latonia rašė:
> 4avanoi_girl rašė: nu bet vistiek =[[
jeigu patinka, tai parodyk iniciatyva pati,kodel sitoje civilizacijoje nusistovejusi nuostata, kad visada pirmas zingsnis turi buti is puses?
gal jis labai drovus?
oi =]]]] nu jis ne drovus =]]]
kareivike rašė: joo as apie bernus ne nesvajojau tada mokslai buvo galvoje... ech keiciasi laikai
kaip as auginsiu savo vaikus kai jie taip anksti brest pradeda?stai kur klausimas
kareivike rašė:
> *Latonia rašė:
>
> > kareivike rašė: tau dar tik 14 spesi viska patirti
>
> jooo....as su barbem dar zaidziau tokiu metu budama
joo as apie bernus ne nesvajojau tada mokslai buvo galvoje... ech keiciasi laikai
laikai keiciasi =]]]
na, tai tiesiai sviesiai paklausk ka jis apie tave galvoja ir bus matyti p.s meile neatsiranda nuo vieno
na, tai tiesiai sviesiai paklausk ka jis apie tave galvoja ir bus matyti p.s meile neatsiranda nuo vieno
bet sheip ish vienos puses bijau kad jis pasakys ne..nors ir sake kad myli mane =[ bijau kazhko tik paty tikslei nzhn ko =[
siulyciau geriau pasimokinti o bernu dar bus
kareivike rašė: siulyciau geriau pasimokinti o bernu dar bus
bet tokiu kaip jis yra labai mazhai =[
kol jauna tau taip visi atrodys paskui nuomone keisis
4avanoi_girl rašė: bet sheip ish vienos puses bijau kad jis pasakys ne..nors ir sake kad myli mane =[bijau kazhko tik paty tikslei nzhn ko =[
pasakys, tai pasakys, del to pasaulis nesugrius...tada bent galesi visa koncentruotis i pamokas.
okei oeki patykesiu =]