Ką daryt, patarkit kas nors!

Ką daryt, patarkit kas nors!

perejau i kita mokykla ir man ten labai nepatinka.mokytis super sunku,aplink man nemalonus zmones.jauciuosi ne savo vietoj,esu ne savim ir esu labai nelaiminga.ten visai kitokie zmones negu as-konkuruoja moksle ir pan.kitur labai gerai pritampu,o stai mokykloj jauciuosi tuscia vieta.arman verta pakeisti dar viena mokykla?seip tai labai auksto lygio mokykla .ka daryt?LiūdnaLiūdnaLiūdna

gal gali pasakyti kokia tai mokykla?

Na visiem buna sunki pradzia.Praeis kiek laiko ir apsiprasi Šypsena
O konkurencija geras dalykas, jau geriau pratinkis prie to cia, nes aukstosiose tas pats laukia. Sekmes Šypsena

jei manai kad verta pakeisti mokykla, tai keisk! daryk kaip tau atrodo! o gal geriau siek tiek pakovok uz save, nes kovos prireiks nekarta gyvenime! jei visalaika pasiduotume savo silpnybems-nebutu gerai! vengti-geriausias ‘kovos’ budas! o tu nepasiduok! nusistatyk, kad tie zmones tau nieko nereiskia, paprasciausiai tai mokykla,kaip tu sakai prestizine mokykla, kurioje tu dedi pagrindus savo ateinanciam gyvenimui ir eini ten tik is reikalo, del mokslu! susikaupk mokslams ir gyvenk atskira gyvenima nuo mokyklos-tu juk tik dali dienos ten praleidi , ensureiksmink taip!
linkiu sekmes ir stiprybes-mergyt, tu gali!GėlėsCha chaLabasGeraiGerai

Mokytis reikia, mokytis Kietas