ka daryt, kad per "mano dienas" nejausciau didelio skausmo
moteriskes patarkit! a daryt, kad per "mano dienas" nejausciau didelio skausmo. vaistu vartoti nesinori. noriu ko nors naturalaus.
šokolado…
Kad be vaistu vargiai ar kas pades. Dar gimdymas kartais padeda (man po gimdymo maziau skauda, jau issiverciu ir be vaistu, nors pries gimdyma neissiversdavau).
Pabandyk valgyti daugiau citrinos: dek i arbata ir pan. Man nuo jos "dienos" budavo trumpesnes ir neskausmingos.
aciu reiks pabandyti
Skaiciau, kad sokolado geriau tomis dienomis nevartoti. Ten buvo paaiskinta, kodel, bet nepamenu. Kaip ir kavos.
O citrina ir siaip c vitaminas labai gerai. Gali kokios arbatos(pvz. dilgeliu) pagerti. Stiprina organizma.
Taip, kitos teisingai raso - reikia vengti sokolado, kavos, alkoholi, raudona mesa. Gerti be kafeino arbatos, daug vandens.
Bananai ir bananu sultys mazina skausma,bent jau man
Paskui kai labai labai skauda palendu po dusu ir siltu vandenuku sildau pilva…siek tiek atlegsta.
Tip pat astriu patiekalu.
apie bananus girdejau. o kaip konjakas su karsta arbata? gal kas bandet?
Tik pieniski produktai,metu arbata
mankshteles, sportas - priesh ir per - atleidzhia spazmus tinkamai parinkti pratimukai, sako… nebandzhiau, nes ir taip nuolat sportuoju (gal del to rimtu skausmu nesu patyrusi, tfu tfu tfu), bet ish ishbandzhiusiu esu girdejusi…
vengti, kad nebertų, nemuštų raudonis, o ne kad neskaudėtų dar labiau… Soko klausia, ką daryt, kad neskaudėtų, tai atsakymas turėtų būti - daryti tai, kad laaaaaaaabai patinka, man pvz.: šokoladas
…, taip patinka, kad net skausmas apmalšta…
DarPo1 rašė:
Taip, kitos teisingai raso - reikia vengti sokolado, kavos, alkoholi, raudona mesa. Gerti be kafeino arbatos, daug vandens.
nu kaip tik menesiniu metu patariama valgyti raudona mesa-pvzd jautiena, vershiena, burokelius, ir visas raudonas uogienesgerti raudona vyna
o ypach toms, kas shiaip laikosi dietu paprastom dienom
Valgyk dziovinta imbiera. pora gabaliuku suvalgyt - turetu padeti. daug nereikia. Galima nusipirkti Presto arbatos skyreliuose arba kartais buna prie dziovintu vaisiu.
Man tai padeda fizinis darbas,nors tuomet labai tingisi uzsiimt.Bet po to issijudini.Geriausia tai kasti darza,varpyti ji,raveti.Zodziu,darbas turi buti sunkus.Dar geriau 8 kruvas zemiu ismetyti po darza.Galima sienauti,ypac su sakemis kelti i vezima didziules kruvas sieno. Arba kasti bulves-labai padeda
imbiero tai as pakesti negaliu
valgydavau citrina, masazuodavau, gerdavau arbatas… efektas mazas…
kol galiausiai padedavo homeopatiniai vaistukai berods Menalgin
Nu nezinau ar lengva butu dirbit tuos darbus, kai pykina, galva svaigsta ir skauda, o dar spazmai pilve
gajecchka rašė:
Man tai padeda fizinis darbas,nors tuomet labai tingisi uzsiimt.Bet po to issijudini.Geriausia tai kasti darza,varpyti ji,raveti.Zodziu,darbas turi buti sunkus.Dar geriau 8 kruvas zemiu ismetyti po darza.Galima sienauti,ypac su sakemis kelti i vezima didziules kruvas sieno. Arba kasti bulves-labai padeda
pries 2 metus ir man skaudedavo, net rapinedavau alpdama padedavo 2-3 stopkes kokio nors stipresnio gerimo pvz trejos devynerios arba indometacino zvakutes i uodega
kaip mat nuimdavo skausmus