ka daryt jei tau patinka tavo vaikino geriausias draugas??

ka daryt jei tau patinka tavo vaikino geriausias draugas??

NIu va vienu zodziu turiu viena tokia drauge Apkabinimas…ji turi vaijkina jis ja myli ir jie tikraij viens kitam labai tinka niu bent jau mano tokia nuomone is salies … Apkabinimasti va vienu zodziu tas vaikinas ja nerealiai myli Širdis…o jai jis patinka taciauj negaliu sakyt jog ji myli savo antraja pusele Taip…viena diena ji suprato kad jai labaij patinka jo geriausias draugas Myliu…ir dabar ji nzno ka daryt …savojo ji palikt nenori o su anuo ji but nori taciau jei sazine to neleidzia nes jis jo geriausias draugas Žliumbia…jei ji butu su jo draugu tas jai neatleistu o ji to nenori…krc…didele painiava… bet ka gi jei daryt???as kaip jos drauge bijau tik del vieno kas bus jei ji palikus savo vaikina supras kad ji mylejo ir tebe myli Nekaltas…gal jus padetumet issprest sia painiava???nes viena to nepajegiu padaryt Nežinau Drovus

kakzaip manau kad cia tau ta situacija yra atsitikus,o ne tawo draugei… ir dar,tokiu temu tikrai yra buve su lygiai tokia pacia problema… taip kad kol gali,trink pati sawo tema,nes kitaip ji bus uzrakinta… pasinaudok paieska ir rasi sawo atsakyma…

Deja,deja…negaliu padeti…tikrai neismanau o ir bloga patarima bijau duoti NežinauLauk kitu zmogeliuku patarimu jie tikrai geriau ismanys MirktLaikykis ir sekmes !!! Laimingas Labas

Visu pirma - tai ne tau spresti Taip Zinau, kad draugei nori padeti, bet patikek, siuo atveju kuo maziau kisies, tuo bus geriau, nes priesingu atveju, jeigu kas nepavyks, liksi atpirkimo oziu ir greiciausiai prarasi drauge. O seip tai tavo drauge tegu renkasi ta, kuris patinka jai ir ja myli, o ne tai kad “ai sitas patinka, bet ir anas patinka”, nes cia jau kazkoks vaiku zaidimas Blogai

o koks tavo reikalas? patarčiau turėti pakankamai proto ir nesikišti į kitų žmonių santykius. tai draugės gyvenimas, nemanau, kad tavasis tobulas, todėl verčiau pasirūpink savuoju

taip jau buna kai paaugliai myli Šypsena viena diena vienas, kita diena kitas, pastovumo jokio. Bet taip gal ir gerai, tai tarsi gaunasi saves atradimas, ieskojimas to, kas tau labiausiai tinka, arba tiesiog pasakius “issilakstymas”. Rimti santykiai atsiras veliau MirktPatarciau nieko nedaryti, tegul buna kaip yra

Tegul nusizudo ir nebus problemos Cha cha

keiciasi laikai ir atsakymai

ko taip ziauriai Pavargęs Nežinau Laimingas

butu ziauriau, jei ja kuris nors vaikinas nuzudytu Cha cha Juokiasi

O vaikino draugui tavo draugė patinka? Cha cha

taj kad tie laikai nedaug pasikeite…

ji tik pati turi apsispresti ir tegu pagalvoja nes begdama nuo vilko ant meskos papuls Cha cha

tegu draugauja su kuom nori… Nežinau

Shalava Juokiasi

pasakyt kad aptinka tas geriausias draugas

Tegul susigaudo savo jausmuose ir apsisprendzia kuris jai labiau rupi. Ji turi pati susigaudyt o ne draugai ir drauges uz ja nusprest…

Normalus zmones taip nedaro…

niu zinot Nekaltas deja sita situacija ne man nutiko Cha chao mano draugeij noretumet kad nesikisciau as pati to jau simta kart norejau ir sakiau kad man neidomu nes as nieko nznau ka daryt…bet ji man neduoda ramybes,sako kad as jos drauge ir t.t todel praso padet…o ka jau jei patart nznau… P.S. sios temos dar nesu macius nes nesu cia bangine kaip tu gal…taip kad nera reijkalo cia rekt… Juokiasi