Ka darote kai jus iskaudina geriausia drauge?....

Ka darote kai jus iskaudina geriausia drauge?..

Na tai vat viena karta mane labai iskaudino mano geriausia drauge?..Ka apie tai manote?.. ka man daryti?..LiūdnaAš nekaltas

Pasitajko. Jeigu jus tikrai geros drauges,taj greitai susitaikysitŠypsena Nebent labai rimta priezastis…Apakęs

Mest per pety tokias drauges… Aš nekaltas

Tai vat as ir galvoju ka daryti!?..

nezinant priezasties labai sunku tau patarti…Aš nekaltas…net nezinau…buna kad kartais iskaudiname vienas kita nenorom…mano geriausia drauge yra mane iskaudinusi labai labai…bet viska galima atleisti…nubrauki asaras ir lieki draugemis…

visi mes darome klaidu…bet klysti zmogiska…Taip

Na priezastis kokia kad ji su manimi daro eksperimenta…Aš nekaltas

Eksperimenta su drauge??! Idomiai ciaAš nekaltas Tai tu jai irgi geriausia drauge?

Mane iskaudino irgi geriausia drauge. Ir net labai…Piktas O iskaudino tuo, kad jai pasirode svarbiau jos baxuras, o ne asPiktas Ot kokia…! Ne is tikruju as jauciausi siaubingai, o kiek maciau is jos akiu, jai viskas buvo p.x.Liūdna Kietas ir tai dar labiau siutino…Piktas taciau as irgi jos atzvilgiu pradejau elgtis taip patKietas Taciau dabar mes vel bendraujam…Taip bet dabar man ji tik eiline drauge (tokia kaip visos Labas ), kuriai nenoriu net savo paslapciu patiket…ji neverta mano pasitikejimo, per daug iskaudinoPiktas Ir nemanau, kad kada viskas bus taip kaip anksciau…NIekas nebebus kaip anksciau…nes pamaciau kokia veidmaine is tiesu ji yraTaip
Be to manau, kad isvis vaikinai yra geriausi merginu DRAUGAI Cha cha

niu cia tau dar pasiseke kad tavo drauge tave iskeite i savo bachura o maniske mane iskeite i MANO bachura…Cha cha cia tai prikolas.ane?Šypsenaniu bet mes dabar drauges tik jau ne tokios kaip buvom…va o del bachuru kartais net pacios artimiausios drauges issiskiria ir susipykstaLiūdna ar jie to verti?Mirkt

Pridesiu Mokykloje as dabar sudo vietoj!..Piktas

jo man toki laiska atsiunte cituoju(jos buvo 2): parasciausiai atsipisk nuo musu kokiai savaite!Piktas

Oho… Taj dabar tikrai abejoju kad jos buvo ishtikimos draugesNe Nu jeigu man taip butu tai siusciau jas kuo toliauAš nekaltasCha cha Nors ir kaip nelengwa butuLiūdna

Jooo…Aš nekaltas

Labas Cha cha

Kas cia?..Aš nekaltas

BAndau issiaiskinti kodel iskaudino ir ka as tokio blogo padarisu, juk nebuna kad viskas ivyko siaip sau…

waj waj waj!!! mes tai kai susipykdavom su drauge tai ishkart susitaikydavom, o vasara irgi susipkusios buvom koki menesi ar du… tai neishtverem ir susitaikem Cha chaCha chaCha cha

Na net ir nezinau cia jau ziurek pagal save!!!TaipTaipTaip