ka dalyviukai?
kaip tokie? replikos naujos,kaina sakyciau normali,kazkaip nesu ciupinejes repliku,sako naujo piAtucho
dr, kaip speco klausiu, a neturi Siauliuose kur (arba siaip nesi uzmates) originaliu komplekto, kazka is situ?: 17" Double Spoke 116 17" Star Spoke 243 17" Star Spoke 122 17" Star Spoke 138
ir mestelk privatu “zuvingas vietas”, kur tu tu skrituliu ieskai
Auris>yra ju kiek nori,bet kainos debiliskosauto.plius.lt/skelbimas/padangos-ratlankiai/ratlankiai/bbs /id-1 846055pats laikas zvejybai sausio menesi
auto.plius.lt/skelbimas/padangos-ratlankiai/ratlankiai/bmw/id-1 254404auto.plius.lt/skelbimas/padangos-ratlankiai/ratlankiai/bmw/id-1 839848
nebevazinesiu as ziema su 245, uzteks ir 225, sausio menesio variantas atkrenta kainos mazesnes irgi kazkaip nesitikiu
225 pas mane,nera diskomforto jokio
tai zinau, ant e39’uku pas mane irgi 225 buvo ziemines, viskas okay su jom. 245 - kaip paziuresi, vis tiek padangas reikia keist, tai za odno ratlankiu reikia pajamt, a to uzknisa permontavimas
beje, apie replikas - metosi Siauliuose kitaiskos 16’ines replikos nuo e39. Tiesino praeita ziema - 2 virinimai vos ne per visa ratlankio ploti. po to jau bijojau su tom replikom vaziuot
va va,as kai nesu turejes tu visokiu repliku,tai ir klausiu…vienas turi tokia kaip foto replikas,vasara atmyne be problemu,po ukraina malesi kaina tai bliamba patraukli
sau visgi repliku neimciau (anos virintos apie kurias kalbejau buvo istoriskai “paveldetos”). geriausia - nuvarai i pora lyginimo centriuku ir pasiklausineji, ka jie ten “gieda” apie replikas man giedojo, kad jos nifiga nesitiesina daznai
tas paskutinima linke nematyto dizaino ir visi piktybiskai Kaune
jo,praktiskai visi ratai ir buna kaune ir praktiskai visi pardavejai
iš thumbo galvą galėjau guldyt, kad direktorius įkėlė. antras po rafinuoto ant ratų skonio
EMO>apie tavo skoni mes jau zinom…taip kad i buda