ka dalyviukai?

ka dalyviukai?

kaip tokie? Cha cha replikos naujos,kaina sakyciau normali,kazkaip nesu ciupinejes repliku,sako naujo piAtucho

dr, kaip speco klausiu, a neturi Siauliuose kur (arba siaip nesi uzmates) originaliu komplekto, kazka is situ?: 17" Double Spoke 116 17" Star Spoke 243 17" Star Spoke 122 17" Star Spoke 138

ir mestelk privatu “zuvingas vietas”, kur tu tu skrituliu ieskai Cha cha

Auris>yra ju kiek nori,bet kainos debiliskosauto.plius.lt/skelbimas/padangos-ratlankiai/ratlankiai/bbs /id-1 846055pats laikas zvejybai sausio menesi Cha cha

auto.plius.lt/skelbimas/padangos-ratlankiai/ratlankiai/bmw/id-1 254404auto.plius.lt/skelbimas/padangos-ratlankiai/ratlankiai/bmw/id-1 839848

nebevazinesiu as ziema su 245, uzteks ir 225, sausio menesio variantas atkrenta Cha chakainos mazesnes irgi kazkaip nesitikiu Cha cha

225 pas mane,nera diskomforto jokio

tai zinau, ant e39’uku pas mane irgi 225 buvo ziemines, viskas okay su jom. 245 - kaip paziuresi, vis tiek padangas reikia keist, tai za odno ratlankiu reikia pajamt, a to uzknisa permontavimas Cha cha

beje, apie replikas - metosi Siauliuose kitaiskos 16’ines replikos nuo e39. Tiesino praeita ziema - 2 virinimai vos ne per visa ratlankio ploti. po to jau bijojau su tom replikom vaziuot Cha cha

auto.plius.lt/skelbimas/padangos-ratlankiai/ratlankiai/bmw/id-1 798174cia x3’io ar ne Nekaltas

va va,as kai nesu turejes tu visokiu repliku,tai ir klausiu…vienas turi tokia kaip foto replikas,vasara atmyne be problemu,po ukraina malesi Nekaltaskaina tai bliamba patraukli

sau visgi repliku neimciau (anos virintos apie kurias kalbejau buvo istoriskai “paveldetos”). geriausia - nuvarai i pora lyginimo centriuku ir pasiklausineji, ka jie ten “gieda” apie replikas Cha cha man giedojo, kad jos nifiga nesitiesina daznai Cha cha

tas paskutinima linke nematyto dizaino Nekaltas ir visi piktybiskai Kaune Cha cha

jo,praktiskai visi ratai ir buna kaune ir praktiskai visi pardavejai Špyga Juokiasi Apsvaigęs

iš thumbo galvą galėjau guldyt, kad direktorius įkėlė. antras po rafinuoto ant ratų skonio Juokiasi

EMO>apie tavo skoni mes jau zinom…taip kad i buda Šuo Labas