ka cia daro

ka cia daro

matuoja

bl galvojau cipsa deda Nekaltas,tu matai…

Kas ten do geltona zalupa>? Juokiasi

ten trulikui palikta ertme Juokiasi

ehh ir man taip reikes daryt Girtaskad butu kekvieno vienodos dazes kuri paslifuot ar sukeist vietom Gerai

Kvankt?

kaip tas “stangelis” vadinamas?

a kieno cia valikai sumesti? Galva tai aan/aby/adu (zagluske ant tramp skyles), bet ant valiko dantratis Nekaltas Spet galima, kad sudrebti 7a valikai abu, bet tada suds gaunas- nyvazuoja norm Ne

ubagss ka turejai omeni? tipo suderini voztuvus ir kurios riekia paslifuoji buna *****?

Nekaltas kazka tu cia blabla nusiskaitei Paplepėkim As kalbu apie velenelius ir bandau spet, kad i aan galva sugrusti 7a abu veleneliai, nes pas aan valikus ner dantracio trampioriui…

members.aol.com/c1j1miller/partcompare.htmlnusiramink Šypsena 3b net 2 varijantai ir AAN realiai yra 2 varijantai su prieki davikliu ir gale Mirkt Labas

3b ir RR matarai yra identiski, tik aplink juos kai kas skiriasi, pvz alsuokliai, ordezes, slangynas ir tt… Kas ten tas 3 nuo kaires '3B FA ‘94 CQ’ isvis nesupratau Nekaltas ant AAN pacio ankstyviausiojo, su gale davikliu yra dantratis tramplioriui ant valiko, bet ten ir zagluskes nerasta, nes kisasi tas ale holo daviklis Mirkt O cia, kaip ir matosi- zagluske yra, vadinasi valikai kazkieno, o ‘kazkieno’ gi nedes kokio 3b, del to ir sakau, kad tikimybe 7a abu sugrusti… Labas

elementarna jai prgramuojamas kompas CAM nereikia daviklio… o kadangi stovi derect degimas jo isvis nereikia…

ir ka nori tuo pasakyt? Nekaltas As nezinau kas pas ana cia stovi/stoves- matau fotke, komentinu… Logiskai isvedineju, kad igrustas ne nuo sito mataro IN CAM (blogai), dar logiskai galiu Cha cha- tos zagluskes nein taip lengvai gaut, jei jos cia nebuvo, o tu man duodi linkus apie visokiausius situ mataru kodus ir pasakoji apie degimus Apsvaigęs Cha cha Sito gi nei tu nei as, nei puskinas nesuzinosim kaip ir kas cia toliau (nebent drylio inmes pratesima) Linksmybės

a kodel 7a valikai nivaziuoja? su 7a motoru as vaziavau,deja jis ne turbo buvo.o pagal kiek kreiviu ant stendo esu mates su 7a valikais,tai kazkaip visai neblogai atrodo…

to drylio: paprasciausias indikatorius cia ant stovo

saltinis,tik be komentaruboost242.se/1-Design/Mats_tjanster_junior.htm