ka cia daro
matuoja
bl galvojau cipsa deda ,tu matai…
Kas ten do geltona zalupa>?
ten trulikui palikta ertme
ehh ir man taip reikes daryt kad butu kekvieno vienodos dazes kuri paslifuot ar sukeist vietom
kaip tas “stangelis” vadinamas?
a kieno cia valikai sumesti? Galva tai aan/aby/adu (zagluske ant tramp skyles), bet ant valiko dantratis Spet galima, kad sudrebti 7a valikai abu, bet tada suds gaunas- nyvazuoja norm
ubagss ka turejai omeni? tipo suderini voztuvus ir kurios riekia paslifuoji buna *****?
kazka tu cia blabla nusiskaitei
As kalbu apie velenelius ir bandau spet, kad i aan galva sugrusti 7a abu veleneliai, nes pas aan valikus ner dantracio trampioriui…
members.aol.com/c1j1miller/partcompare.htmlnusiramink 3b net 2 varijantai ir AAN realiai yra 2 varijantai su prieki davikliu ir gale
3b ir RR matarai yra identiski, tik aplink juos kai kas skiriasi, pvz alsuokliai, ordezes, slangynas ir tt… Kas ten tas 3 nuo kaires '3B FA ‘94 CQ’ isvis nesupratau ant AAN pacio ankstyviausiojo, su gale davikliu yra dantratis tramplioriui ant valiko, bet ten ir zagluskes nerasta, nes kisasi tas ale holo daviklis
O cia, kaip ir matosi- zagluske yra, vadinasi valikai kazkieno, o ‘kazkieno’ gi nedes kokio 3b, del to ir sakau, kad tikimybe 7a abu sugrusti…
elementarna jai prgramuojamas kompas CAM nereikia daviklio… o kadangi stovi derect degimas jo isvis nereikia…
ir ka nori tuo pasakyt? As nezinau kas pas ana cia stovi/stoves- matau fotke, komentinu… Logiskai isvedineju, kad igrustas ne nuo sito mataro IN CAM (blogai), dar logiskai galiu
- tos zagluskes nein taip lengvai gaut, jei jos cia nebuvo, o tu man duodi linkus apie visokiausius situ mataru kodus ir pasakoji apie degimus
Sito gi nei tu nei as, nei puskinas nesuzinosim kaip ir kas cia toliau (nebent drylio inmes pratesima)
a kodel 7a valikai nivaziuoja? su 7a motoru as vaziavau,deja jis ne turbo buvo.o pagal kiek kreiviu ant stendo esu mates su 7a valikais,tai kazkaip visai neblogai atrodo…
to drylio: paprasciausias indikatorius cia ant stovo