K.A.L.E.- pagiriamasis zodis sunkaus charakterio moterims

K.A.L.E.- pagiriamasis zodis sunkaus charakterio moterims

Zodis “kale” budavo baisiausias izeidimas moteriai. Taciau siandien taip nebera. Juk reikia megautis gyvenimu. Pagaliau juk “geros mergaites keliauja i roju, o blogos-visur” FlirtasVisos kales supranta, kad buti geroms nera jokios prasmes. Ar buvo kada nors naudos is gerumo?

man buvo ir kol kas yra Taip ir labai net daug Flirtas

o ka tau nebuvo naudos ish gerumo? Drovus

Nekalbu apie samojinga potrauki daryti bloga. Tiesiog jei zinai, ko nori, ir to sieki, kitu supratimu esi tikru tikriausia kale. Man tai ne izeidimas, o komplimentas. Tarkim, princese Diana tiek metu elgesi oriai ir kilniai - mojo per karaliskosios karietos langa, pakluso kvailoms tukstancio metu tradicijoms, o princas Carlzas tuo tarpu flirtavo. Ir kaip visa tai baigesi?

ishvada: mano charakteris nera dar ant tiek sunkus Juokiasi

Geriau jau buti gera mergaite, nei kale Juokiasi

ziMZum >> raminkias biski

as tai pazistu viena, kuri sako: as keikiuosi kaip britkale

Nekaltas

bangoj sutikau, bet jos neisduosiu Ne

Apie ka mes cia? Nekaltas

priklauso uz ka,kale vadina. jei siaip,del to,kad gaunu ko noriu,tai Gerai

Geriau šikšnosparnė Šikšnosparnis

Dar viena paaugle svaigsta Juokiasi Juokiasi Juokiasi

hmm… kad pamojavus per karietos langa, vakarais princese pas meiluzius i siltas lovytes begdavo… nebuvo ji jau tokia swenta, meiluzius keite kaip kojines… tuo tarpu Carlzas wisa gyvenimeli ta wiena wienintele teturejo, na bet cia ne apie tai… o siaip tai : B eutiful I ntelligent T alented C harming H orny Flirtas Flirtas Flirtaskaip temos autore sake: geroms mergaitems dangus, blogoms - viskas Flirtas Flirtas

auksciau paminetasis zodis skirtas apibudinti sunu gimines pateles,ir vartojamas moteriskos gimines homo sapiens atstovams apibudinti tik tarp zemo isivystymo,tiek protinio tiek daugeliu atveju ir fizinio,minetosios zmoniu rusies atstovu,norint pasiekti tam tikru rezultatu su tikslu yzeysti pazemint ir/arba taip toliau logiskay numanomoms neigiamoms pasekmems sukelti rekomenduotina naudoti kaimynines rusijos gatvese naudojamus keikiamuosius puolamuosius isireyskimus …

Aj as nepykstu kai mane taip pavadina Juokiasi

Man buvo. Ps: moku ir aš būt kalė Kietas

Kvaila.Aikstinga.Lepinama.Egoiste>>>K.A.L.E. Taip