Juvelyrinių dirbinių taisykla
Noriu paklausti kauniečių. Gal kas žino, kur persikėlė juvelyrinių dirbinių taisykla buvusi Laisvės alėjoje? "Žiedelis" berods vadinosi…
Čia ko gero,nera kauniečiu…
Kai tik persikėlė tai lange buvo skelbimas kur,bet aš nesidomėjau.Dabar jau ten turbūt kažkas kito ir skelbimo neliko?
Daukanto gatveje juvelyriniu gaminiu dirbtuve atlieka tas pacias paslaugas kaip ir ziedelis-gamyba,uzsakymai,taisymas…
Ledi,siūlau tau nueiti į Ožeškienės gatvę,netoli autobusų-troleibusų stotelės,pusiaukelėje iki banko!Ten tikrai labai kokybiškai ir gerai atlieka visus remonto darbus
Aha… Na apytikriai aišku…
Aš pasirodo konservatorė - kai pamačiau, kad mano įprastos dirbtuvės nebėra pasimečiau.
Būčiau radusi be abejo kitą dirbtuvę, bet taip širdį suspaudė, kad tos senosios jau nebėra… Įdomu, kaip jos darbuotojai? Tiesiog buvo atleisti?.. Ir papildė bedarbių gretas?..
Jie sėkmingai dirba kitose vietose
Duok Dieve…
Vis tik sudėtinga išlikti šiame džiunglių įstatymais grįstame pasaulyje… Čia dirbi, o čia paaiškėja, kad jau nebe…
Va va , sostineja tokiu bajeriuku NEBUNA.
Aj aj… Galima pagalvoti, kad pas jus Vilniuj tai jokių problemų - vis sotūs laimingi, šiltai aprengti
Zinoma,kad ne,pas mus ne tik kad siltai aprengti,bet dar ir siltai apkloti