Juvelyrinių dirbinių taisykla

Juvelyrinių dirbinių taisykla

Noriu paklausti kauniečių. Gal kas žino, kur persikėlė juvelyrinių dirbinių taisykla buvusi Laisvės alėjoje? "Žiedelis" berods vadinosi… Nekaltas

Čia ko gero,nera kauniečiu…Nekaltas

Kai tik persikėlė tai lange buvo skelbimas kur,bet aš nesidomėjau.Dabar jau ten turbūt kažkas kito ir skelbimo neliko?

Daukanto gatveje juvelyriniu gaminiu dirbtuve atlieka tas pacias paslaugas kaip ir ziedelis-gamyba,uzsakymai,taisymas…

Ledi,siūlau tau nueiti į Ožeškienės gatvę,netoli autobusų-troleibusų stotelės,pusiaukelėje iki banko!Ten tikrai labai kokybiškai ir gerai atlieka visus remonto darbusTaip

Aha… Nekaltas Na apytikriai aišku… Taip Aš pasirodo konservatorė - kai pamačiau, kad mano įprastos dirbtuvės nebėra pasimečiau.
Būčiau radusi be abejo kitą dirbtuvę, bet taip širdį suspaudė, kad tos senosios jau nebėra… Nustebęs Įdomu, kaip jos darbuotojai? Tiesiog buvo atleisti?.. Ir papildė bedarbių gretas?.. Nustebęs

Jie sėkmingai dirba kitose vietose Mirkt

Duok Dieve…
Vis tik sudėtinga išlikti šiame džiunglių įstatymais grįstame pasaulyje… Čia dirbi, o čia paaiškėja, kad jau nebe…

Va va , sostineja tokiu bajeriuku NEBUNA.

Mirkt

Aj aj… Cha cha Galima pagalvoti, kad pas jus Vilniuj tai jokių problemų - vis sotūs laimingi, šiltai aprengti Liežuvis

Zinoma,kad ne,pas mus ne tik kad siltai aprengti,bet dar ir siltai apkloti

Mirkt