jusu santykiai su tevu?
ar turinte rysi su tevu? pastebejau, kad daugeliui tevas net nera draugas, autoritetas, kai kurie su tevu apskritai nesneka…
Idzealus
tevas man ir mama ir brolis ir draugas ir autoritetas ir pinigu karve ir sprandas ant kurio sedziu
viskas viename
wash and go
super!
jo mano tetis
betmenas
Charonas rašė:
grynai dalykiski, 0 atvirumo
apskritai, manau, kad vyrai linke nutolti nuo savo vaiku… daznai jie nebendrauja super artimai, or taip atvirai, kaip motinos… gal as ir klystu…
geri aisku del kiekvienos nelaimes nepuolu ant jo peties issiverkti (tam yra ‘vargsiukai’ mano draugai
) bet apskritai su teciu santykiai saunus
Nesigilink rašė:
ramunelle rašė:
Nesigilink rašė:
tevas man ir mama ir brolis ir draugas ir autoritetas ir pinigu karve ir sprandas ant kurio sedziu
viskas viename
wash and gosuper!
jo mano tetis
betmenas
eina načert
ramunelle rašė:
ar turinte rysi su tevu? pastebejau, kad daugeliui tevas net nera draugas, autoritetas, kai kurie su tevu apskritai nesneka…
na tetis man ne idealas bet santykiai gana artimi !
ramunelle rašė:
apskritai, manau, kad vyrai linke nutolti nuo savo vaiku… daznai jie nebendrauja super artimai, or taip atvirai, kaip motinos… gal as ir klystu…
Mano atveju visiskai klysti
ramunelle rašė:
Nesigilink rašė:
ramunelle rašė:
Nesigilink rašė:
viskas viename
wash and gosuper!
jo mano tetis
betmenas
eina načert
![]()
jis laipioja stogais
hahaha
ash sawo tewo jau kokie 4metai nemachiau
tai wat…
katatonia rašė:
ash sawo tewo jau kokie 4metai nemachiau![]()
![]()
![]()
tai wat…
As 1-i metai ir 6 sav.
ne tokie nuosirdus, koiu noretusi
Daddy’s girl…
Pastaruoju metu daug geresni, nei anksčiau.
nemačiau savojo 10 metų, tai santykių kaip ir jokių nėr…
mazai bendrauju labiau su motina
Man su tevu labai mazai tenka bendraut (karta per menesi daugiausiai), todel labai jo pasiilgstu.
O siaip mano tevas super