Jusu poziuris...

Jusu poziuris…

Kaip jus ziurite i tuos zmones,kurie varineja keliais frontais,nors sako,kad myli viena?Myliu

Keliais frontais… Jei turi su manumo ir jegu tai pirmyn Taip Siaip tai ne mano reikalas ka kiti su kitais isarineja tad as ir nesikisu Liežuvis

labai jau daug tokių pažystu…
normaliai žiūriu…
tie žmonės, kurie leidžiasi apgaudinėjami, patys ir kalti, jei nesugeba suprast, kad juos už nosies vedžioja…

man tai gali varyti ir keliais, ir sakyti, kad myli, tik tegu pasako, kad varo keliais, ir aš niek prieš Taip

Pala pala leistum vaikinui paskui kitas lakstyti???

[quote]Vaidoshius rašė: Pala pala leistum vaikinui paskui kitas lakstyti???
[/quote]

taip

teisingai daro Gerai Taip

[quote]mareliz rašė: labai jau daug tokių pažįstu… normaliai žiūriu… tie žmonės, kurie leidžiasi apgaudinėjami, patys ir kalti, jei nesugeba suprast, kad juos už nosies vedžioja…
[/quote]

nu, blyn, net juokinga klausytis… aišku, kai žiūri iš šalies, lengva pastebėti, bet ir tai geras melagis/melagė gali nuslėpti, bet kai būni ne pašalinis, pastebėti beveik neįmanoma…

Gerai

gal ir myli viena,bet jeigu nieko negauna tai ir tenka keliais varyt.ten nors duoda.

[gal ir myli viena,bet jeigu nieko negauna tai ir tenka keliais varyt.ten nors duoda.

[/quote]

Va va,taip vaikinai ir daro…

Mmmm…siaip tokie vaikinai yra babnikai… Manes nedomina…

taip

[/quote]

Nesamone o kur tas grazus zodis istikimybe???

::

Gerai darai!Cha cha

jei as taip darau- as nesakau, kad myliu…Mirkt

[quote]Vaidoshius rašė: Nesamone o kur tas grazus zodis istikimybe???
[/quote]

jei mergina leidžia, tuomet neištikimų nėra…

[quote]morf rašė: jei as taip darau- as nesakau, kad myliu…Mirkt
[/quote]

pagirtina… tiesa, jei nebūtų dalies “jei aš taip darau”, būtų dar pagirtiniau… Laimingas

pagirtina… tiesa, jei nebūtų dalies "jei aš taip darau", būtų dar pagirtiniau… Laimingas

[/quote]

o frazes "as tave myliu" nevartoju niekadaNeMirkt
man labiau patinka "tu man brangi" arba "tu man labai patinki"Šypsena

taip

[/quote]

Baisu

Baisu, nepateisintina, smerktina!!! Blogai Baisu Veee Ignoruoju Kanda Piktas