Jusu nuomones apie Omega TDS??????

Jusu nuomones apie Omega TDS???

Tai vat man labai pradejo patikti Opel Omega ta kur nuo 1994 pradejo eiti.Zinoima daug skeptiku mane nuo Opelio atkalbineja,bet as kazkaip manau jog Opelis nera tokia ir bloga masina arne Oapelistai,jei tokiu cia yra???

Tai vat mane domina Opel Omega TDS karavanas.Kokios detaliu kainos,kokios remonto problemos,igos ir t.tKokia ekonomija vazijnejant.Siandien eiksteleje uzmaciau 1995tamsiai zalia karavana TDS,bet gaila ne automataNustebęs salonas tvarkingas,privalumu irgi yra bet nevisi.Nedauztas airbagaiKaina 11500lt.Ir ar buna siu masinu su brangia komplektacija automatas,oda ir pan.

itarimas kila nes labaj jau pigiai parduoda Aš nekaltas

hmm masina gera ir varikis cia stovi BMW tai sukasi labai gerai,o jos buna visokiu komplektaciju ir oda ir kondicionieriai visi navarotai ,bet oda kiek teko matyt buna pas 2.5V6 dazniausiaiKietas, na o tavo atveju 95m tds uz 11500Lt kazkaip mazoka labai itartina kainaAš nekaltas

Labai skubedamas uzmeciau aki,bet lygtais elektros paketo nebuvo pilno.Gal tik langai elekttiniai.Jokio medzio nieko.Salonas paprastas.O jos neturi tos ligos kuria turejo senos omegos su stabdziias ir kaip su rudyjimu???

Gerai atrodo tos Omegos Gerai

rudyja kur kas maziau.vaziuokle patikima ir ilgaamze.detaliu kainos nesikandzioja. variklis galingas,traukia pakankamai smagiai net su automatu,bet lepus,remontas brangus.iki96 m. galo turejo problemu su auksto slegio kuro siurblio elektronika.

PRITARIU

TaipTaipGeraiGeraiCha cha

O kas cia do ciudas su tiems stabdziais .Kaskaip nebuvo jokiu problemu su jais.Seip Omegose standarte buna Vairo stiprintuvas ,elektriniai pasildomi veidrodeliai,pasildomi lango apiplovimo purkstukai.Na del daliu kainos tai jos truputi didesnes nei VW na aisku japoskos didesnes prilaiko.

fajnuoliaj Bučkis Ventukaj waldo Bučkis : * Cha cha meelioo meelio Cha cha

Gerai,kad jauni tiek daug pasieke lietuvisko popso padangej Juokiasi

daunai

gajdziai jie…alkoholiku puse

Xe xe Cha cha Mirkt Gerai

idomej che Šypsena Šypsena ash tik dovydo varda zhinau…o daugeu taj…;/ idomu koks to blondino kur tarp dovydo ir algio stovi? Šypsena

mmm…man taj jie nlb bet kazhko lb prieshtai irgi neturiu Nekaltas

kur cia nezinosi kai esi is to pacio kaimo Kietas

**

**

ar čia liaudis išprotėjo?? kaip galima žiūrėti nml?

Myliu