Jusu nuomone apie Winamp 3...

Jusu nuomone apie Winamp 3…

Man asmenishkai Winamp 3 nepatiko Ne. Gal ir labai grazius skinus palaiko, bet pati programa kazkoka labai jau leta Liūdna

Ne ne ne, winamp3 smirdantis gabalas.

nepatinka tas winamp 3, letas palyginus su winamp 2.81

Nieko doro ish to winamp 3, nei mp3PRO atpazhista, tai nevertas demesio, ir bent jau man tai nepatiko jo waldymas… Blogai nieko doro… Blogai
Labas

vienas zodis:

ggggggggggaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiidddddddddddyyyyyyyyssssssssss

Kietas

stabdis nx… Blogai

vienu zodziu nezinau ar tik man, bet gal 20-30 secundziu praina kai jis atsidaro…

didesnio ABS paieskoti reikiaCha cha
instalinti 2.81 ir sedi sau laimingas.
winamp 2.** forever!Taip

seip temu apie Winamp3 jau seniai buvo.

mano nuomone aisq nepakito: leeeeeeeeeeeeeetas, nera "jump" funkcijos, nelabai groja dainas su lietuviskais pavadinimasi (vienas groja kitu - ne, kai tuo tarpu su MediaPlayeriu8 joq problemu del to nekyla)

Jo man irgi nepatiko vakar isirasiau bet iskart istryniau as ji ir instaliavau geraji 2.81 Cha chaTaip

Hmmm, “Nieko doro ish to winamp 3, nei mp3PRO atpazhista” MP3PRO slamstas paskutinis( bent testus matet ?? ). “MediaPlayeriu8 joq problemu” labai kietas plejeris ¦) Winamp3 veza †MediaPlejer†
Linkas tiems, kas mano, kad Mp3PRO kietai: http://www.ixbt.com/multimedia/mp3pro.shtml , grafikai viska pasako.

Windows Media Player vistiek turi geriausia garso kokybe!

tam bl winampe pamirso J raide ipist Liūdna ***** vopsim

cia panasiai kaip ir su laingais, kol neisleidzia keliu service packu, tol normaliai nedirba. Laukiam kokio 3.29 tada gal normaliai veix Mirkt
2.81 forever Taip

kam cia laukt tu service packu. taigi zmones padare ish elementarios nepriekaishtigai veikiancios programos winamp 2.8 sumauta griozda, su milijardu navarotu, kuriu niekas nenaudoja ir pan. letas, nepatogus ir ish vis sh… dalykas tas trecia ampas…

Na pritariu visiem - STABDIS Nustebęs
pasileidi sau 2.xx koki ir spakainai klausai muzonaŠypsena

o kas maiso ir ta ir ta tureti, ir defaultinis tegul nebuna 3…
aisku, kad letesnis, bet man patiko izotope softas, bliamba galima paivairinti muzika labai…

abu geri

nu va …paskaiciau as ta straipsni apie MP3Pro …neblogai …grafikai testai …viskas aisku …nu bet vis tiek …skirtuma gi gales pastebet tik kaip ten parasita muzofilai fanatikai …mokslinkai …o paprastam vartotojui tai nesvarbu …be to dar MP3Pro visiskai free …nors MP3 aisku irgi free bet tai jau nelegalu (lig taiŠypsena) Man asmeniskai patinka
MP3Pro …nes net be plugino skamba gan neblogai … o kaip su pluginu …
turbut dar geriauŠypsena pas mani stabdo zarazaŠypsena tai va …taigi ka as norejau
pasakyt … nu Winamp 3 kaip jau sakiau …man irgi nelabai… o del skinu
…nu pabandykit K-Jofol …skinai irgi neblogi ir greiciau mano manimu uz
Winampa 3 veikia …nors ne taip geriau kaip 2.xx …zodziu
2.81 …patogu …greita … ir …nu pripratau as jauŠypsena