Jusu nuomone apie save

Jusu nuomone apie save Flirtas Girtas

ka galvojate apie save? ir shiaip,kaip save galetumete apibudint? Cha chaFlirtas

ash esu shvelni,miela,draugishka,nepunktuali,mylima…Širdislaiminga

nuostabiGirtasCha cha(heh… kiekvienas save myliDrovus o ash shian ypac , bet tai ne savimeile,tai tiesiog…Mirkt)

GirtasCha cha tai kokie zhmogeliukai esate, bangiukai?Tūsas

Pazhinti save…
Taip… vienas dalykas - istorijos…
kurias apie save pasakojam…
Kitas- kokie mes esame…
ish tikruju…

Yra shviesioji… matomoji…
Menulio puse…
Yra ir…
Tamsioji…

Kad pazhintum save visa…
…reikia pazhinti abi puses…

ApkabinimasBučkis

/me is durnas vaikasCha cha

noo ash nzn… man kazhkayp sunku kalbety apie sawe… kiti mane wystiek mato kytokia… Laimingas
kazhkaip net nzn ka sakeeti… Laimingas Drovus

Ne man apie save spresti Liežuvis

[quote]ir vat kad ir temos autore taip "giriasi" tai kazn…siaip ne tu turetum pasakot apie save…bet cia tik mano nuomone
[/quote]

ash esu draugishkas,megstu bendrautiLaimingas

ash gi nesigiriuNe paprasciausiai parashiau gerus dalykus apie saveCha cha pakelia nuotaika tai… nors shiaip mano nuotaika dabar Gerai todel ir rashauLiežuvis ka,tipo neturite ka pasakyti gero apie save? zhinoma turite…

ok ok…tyliu…Šypsena

kiekvienas turi myleti save… jeigu saves nemylesi,negalesi mylet kitus…

netylekNeMirkt parashyk geriau apie saveCha cha kartais paklausiu zhmoniu (del idomumo) kaip galetu save apibudint… daugelis negali to padaryti…Nekaltas

Esu nepunktuali,savikritiska,draugiska ir megstanti jumora bei sarkazma su ironija Šypsena

/me Širdis save Cha cha

o kad butu jai Sudužusi širdis

bet vistiek gi kazhka apie save manai… na bet jau gerai,nesikabinesiu,neterrorizuosiu Cha cha Girtas

Cha cha linkiu, kad niekad nebutu Sudužusi širdis Cha cha

tai, akd siuo klausimu negaliu parasyti nieko geroPavargęs
Negaliu saves vertintiNe

tai aishq ir mane kaikurie mato kitokiaTaip bet visgi turi tureti apie save nuomoneTaipGeraiŠypsena kartais naudinga pasigilinti i save…Nekaltas

ash esu shlykshti,bjauraus characterio ir pan.bet man pomLiežuviswistiek esuApkabinimasir turiu nuostabiu drauguBučkisApkabinimas

Kara Snieguole pati unikaliausia mergyte kokia tik galima rasti DrovusFlirtas Taip

kol kas pasimetus ir apie save pasakyciau tik tiek - noriu ramybes…Nekaltas

o siaip tai visada pasitikejau savimi ir save vertinau. turbut myliu save labiau uz viskaMyliu

kas dar? nu dabar net nez…

bet kad dabar esu laiminga, tai nepasakyciau…Nežinau

esu eilinis zmogus…Laimingasne,net ir noredamas saves negaliu apibudint…nebent ,kad esu labai

[quote]nu gal ne ziauriai
[/quote]
durnas…megstu linxmintis…kaip dauguma…ir t.t. ir pnsiai…Girtas

[/quote]