Jusu nuomone apie publicistines TV laidas- gincu laida Teismas, pavojinga zona, mentai, srovės…
Man labai idomu ar daug zmogeliuku ziuri tokias laidas. Ar jum patinka ziureti i zmoniu isgyvenama skausma, riedancias asaras per skruostus? Kaip manote ar reikalingos tokios laidos ir jei taip arba ne tai kodel? Man cia del moxlu reik, tai parasykit.
Aciu uz nuomones
siaip ‘mentu’ jau seniai nebera…dabar rodo ‘komanda’, tai wat tik ja kartais ir pasiziuriu…kitu iswardintu laidu neziuriu.neidomu
jokios nuomones,nes neziuriu
laiko neturiu tokiom laidom, ypac ‘Teismas’ siaip kartais paziuriu…
Teismas visa kita
Nelabai mėgstu tokių laidų, kurių pagrindinis tikslas - iš laidos herojų išspausti kuo daugiau ašarų. Bet jei laida gali realiai žmonėms kažkuo padėti (kaip pvz. "Bėdų turgus", gal ir nėra taip blogai. Bet visgi liūdnas laidas renkuosi paskutinėj vietoj - jei daugiau nėra ką žiūrėti.
Aplamai tuos zurnalistus reiketu pastatyti i ju rodomu heroju vietas,gal tada praeitu noras knistis tuose purvuose ir kisti juos mums
Nepatinka man jos
komanda stengiuos visad pazhet…o shiaip kitom lajdom nelabaj lajko turiu, todel ir nezhiuriu…patynka man gyvenimas parodytas realiai…
na kazkada teisma ziurejau,tai nerealiai pasizvengiau
Siaip pavojinga zona-patinka ziuret,bet ziuriu tik tuomet kai netycia telika isijungiu,sroes ir kazkas panasaus
Ziuriu sroves,ir ne del to, kad verksminga, o todel, kad zurnalistai ka nors iskapsto, kartais teisma paziuriu - yra is ko pazvengt.
siaip mentai yra filmas , o ne laida… o siaip ziauriai patinka FARAI laida
Neziurau tokiu, kas jau kas, bet zurnalistai puikiai sugeba is muses drambli padaryti…
farai dar kai ka nors py**dina, ar ant tachkiu gaudo
tik bl amziais pamirstu paziuret