jusu nuomone apie Lancia Prisma
nu radau toki modeliuka labai pigiai ir galvoju pirkti. reikia nuomoniu apie ji. 1.9TD+intercooler 1987 metu sedanas nera supuves reikia granatu yra tech apziura nera draudimo ar verta uz 700lt.
nu negi nieks nezino apie tokias masinas?
Busi autoservizu ir Lancia atstovybes dziaugsmas
na jei ruosiesi ja tvarkyt ir vazinet tai zinok nepigiai apsieis, nes detales tai kainuos dvigubai nei tavo masina o siaip jei susitvarkyt tas granatas ir ten toliau viskas tvarkoj tai gali pirkt ir vazinet. Tikraj nera taip, kad jos labai luzta…
na mat sako jog visa kita normaliai na cia aisku reikes normaliai pasiziureti bet gal zinai daugiau ka nors apie varikli ? kiek eda kaip laiko ir panasiai ar kebulai labai puna?
kiek zinau dauguma detaliu tinka nuo fiat tempros ,tipo ,uno beto raso jog pagaminta ant regatos bazes
apie kebulus ju nieko nezinau. varikliai visu lanciu neblogi.
daygiau nuomoniu nera?
Man rodos uzsiknisi tu granatu ieskodamas. Jei taip taupai, kad negali brangesne masinos nusipirkti, tai neimk sitos. Neislaikysi.
garnatas jau radau devetos po 50lt naujos po 120lt(orginalios) del taupymo siuo metu teturiu tik tik mazdaug tokia suma kad uztektu masinos aptvarkymui. o masinos pakankamai skubiai reikia
na lancios yra fainos kad komfortas, visi privalumai ir t.t. is 2.0 turbo dedra variklis turi 230 ag, integrale is vis tyliu, bet prisma labai reta, ir sunkiai gausi detaliu, dede turejo tokia, bet pardave, nes beveik nera daliu o originalios brangios, aisq ir pats remontas nepigus
Italiskos masinos niekada nepasizymejo patvarumu. Jei perki masina idejiskai, tada pirk. Tvarkysies ir jausi malonuma. Jei reikia tik transporto priemones - nepirk, nes prasikeiksi. Pats vairuoju italiska masina, tai keli draugai jau man sake, kad mano vietoj jau tris kartus butu ja pardave. Beje, jei kebula priziuresi, labai stipriai nerudys. Kaimynas penkis metus su tokia vazinejo, tai buvo bene graziausiai blizganti masina kieme.
Negazdinkit zmogaus.dar pasakykit kad golphas,maziau byra,ir dalys ja centus kainuoja.baikos ,visa tai .yra tu daliu dabar,ir ne tokios jau jos brangios.Lancia isiskirs is pilkos ,lietuviskos minios,ir tai jau yra privalumas.
Sakai yra daliu visokiu? As saviskei vien skardiniu ratu su tinkamom skylem dvi savaites ieskojau…
reiskia blogai ieskojai.arba tau ne labai reikejo.
Na, gal isrankus buvau.