Jusu nuomone apie Infoseka...

Jusu nuomone apie Infoseka??? Nekaltas

Infoseka sutiko Prienuose tiekti ineta, taciau jie pareikalavo daugiau klientu (del poros neapsimoka, suprantu). Norejau paklausti, gal kas naudojates, arba girdeje nuomone??? Kad neisudyti zmoniu del sh***inu paslaugu. Dekui

nejaugi nera, kurie butu ar girdeje, ar naudojesi…

Tai ka, niekas nenaudojates???

O daugiau… SUprantu, kad visur visko pasitaiko, taciau i mano e-mail jie neatraso jau nuo 09-01 Nežinau Realiai nerimtai atrodo…

pats neturiu ju interneto nes kaip ir tau i e-mail jie neatsake o kai nesulaukes nuejau i ta ju ofisa tai pasauke kazkoki meistruli ir tas (itariu tingedamas tiksliau issiaiskint mano geografine padeti ir tt) draugiskai patare man nesitiket geru greiciu ir pan… dabar atiduodu savo babkes telekomui Cha cha

As bent tai tikrai nesinaudoju Ne

Taigi Alytaus firma… daugiau informacijos yra infoseka.lt . Pries metus as is telekomo dial-up perejau ant Infosekos. Kartais si firma Keicia planus pradziugindama klientus padidintu greiciu, ar parsiunciamos informacijos kiekio padidinimu Girtas Tai va pas mane S0 planas greiciai 256/512 , uz 30 lt - gaunu 1000 Mb (man pilnai uztenka, bo filmu nepumpuoju Šypsena )Kartais dingsta ju internetas (bet tai buna labai retai…) Pastarasis atvejis buvo Rugsejo 1-2 dienomis, taiau tai buvo tik mano name, kadangi kitur lygtais veike… Laimingas + Siuo metu yra uzstriges ir niekam neveikia ne tik Infosekos FTP bet ir neymanoma patekti y kitus FTP…Gal jie ka nors atnaujina… Nors tas FTP siek tiek yra apgailetinas… Nekaltas Nera ten visko palyginus su sios firmos konkurente AKTV… Ir dar kartas buvo su tuo FTP… Buvo zmones prisiunte filmu… adminai juos tvarkingai dejo y pub kataloga… ir fak dabar ju nebera! Cha cha Vieni sako jus ishtryne, kiti- atjunge hardus su tais filmais… Mistika Cha chaVnz kad ir buvo tu nusiskundimu, bet si firma nera bloga, tad ja naudosiuosi ir toliau, o kokybe jos yra geresne nei praeitam komentare rashyta “kentet galima” Cha cha Taigi sekmes renkantis gera ir patikima ryshy… Girtas Laimingas [norejau kuo issamiau cia pateikti INFOsekos privalumus ir trukumus…] Mirkt

aisq… bet, krc, jau mane jie knisa. PiktasNuejaugi negalima per 3 dienas atrasyti paprasto e-mail PiktasManau, kad teks su Telecomu pradeti draugauti…

naudojuosiu jau metus laiko tai dar 5% nuolaidele dawe abonentiniuj: viskas ten niormaliai tas serwas nerwuoja pastoviai nieko naujo bet kaip uz 30 lt tai geriau nerasi Šypsenaman patinka

bet as, kaip supratau, jiems klientu nereikia, jei neatraso…