Jusu nuomone apie busta studentui. Barakas ar butas/kambarys?

Jusu nuomone apie busta studentui. Barakas ar butas/kambarys?

Seip padariau toki tinklapiuka kuriama galite pasakyti savo nuomone apie viena is siulomu varijantu. Pasakykite savo nuomone! bustas.tinkle.lt

as cia pasakysiu Šypsena na jei neturi money money, tai nieko nepadarysi… tex i bendrabuti. Ten tavo geras mokymasis pasmerktas is karto… nors kai kurie susitvarko ir barake gyvendami gerai mokosi. Bet siaip jei turi pinigu, geriau nuomokis kambari ar buta.

pritariu,va pas mane nera $ todel varysiu i baraka

nemanau, kad barake galima mokytis… jei ten eiktu gyventi turbut nusi Taurė ir Tūsas

o as siektiek $ turiu, del to nei barake nei bute negyvensiu Kietas

idomiai… negi palapine prie univero statysies?

Manau,kad cia nuo pacio zmogaus priklauso,ar jis mokytis eina ar ne.Juk ir barake galima mokytis ir,zinoma,kazka ismokt.Taip pat aisku ten galima linksmintis su draugais ir mokslus pamirsti. TaipKas del buto,tai ten irgi nebutinai knygas skaitysi,priesingai,gal kokius vakarelius kelsi NekaltasTaigi,vieniem geriau barakas (nes ten galima su kuo nors pasikonsultuoti),o kitiems butas(kam reikia ramybes) Flirtas

jei leidzia galimybes geriau butukas Cha chanors pabandyk ir barake gal patiks Juokiasi

Jeigu normalus barakas tai puiku Gerai Gerai, ten kai reik mokytis, tai visi mokosi kartu, o tie netvarkingi barakai, kur ziurkes ir prasigereliai Blogai Blogai , ten isprotesi. Geriausia tai but is to miesto, kuriame istojai, pvz kaip man is kauno Nekaltas

na ash taj kambari nuomuosiuosi Cha chair ne kitaip Nekaltas

barake idomiau…sunkoka bus tik pradzioj…jei reiktu rinktis-rinkciaus tik baraka Liežuvis

Vat aš gyvenu barake, mokausi mediciną.Mano kambariokas 5metus čia gyvena. Mano kaimynė- anesteziologė-reanimatologė.Visi kaimynai arba būsimi gydytojai, farmacininkai, kineziterapeutai, erg’ai ir slaugos koordinatoriai(-ės), bet kažkodėl nė vienas iš mūsų nepanašus į prasigėrelius.Nors visi mokomės atskirai.

Siaip tai as manau, akd daug geriau nuomotis buta ar kambari. bet, jei kam tex nuomotis kambari pas seimininkus, tai reikia butinai isitikinti ar galesi su tais zmonemis gyventi, issiaiskinti visas salygas (draugu vizitai, prausimasis ir pan.). man teko keleta butu pakeisti vien del to, kad nebuvo imanoma gyventi vien del seimininku Liūdnas

isirenginėju butą ŠypsenaNa bet manau kad man gali trūkti “studentiško” gyvenimo… Nekaltas

jej nuomosiu taj tik 1-no kambario buta (ne pas kokius ten seiminikus ar pan.), 3-se sulysim ir vos ne benderis gausis Cha cha tuo labiau kad su gerai zinomais vejkejais. jej nepavyx tai telix Baltupiu benderis, girdejau atsiliepimai neblogi Mirkt

siaip tai galima nuomotis kambari bendrabucio tipo name, iseina pigiau nei buto nuoma, nes toki kambariuka galima rasti uz 200 (+komunalines paslaugos), bet, jei jus trise gyvensite, tai gali buti siek tiek ankstoka Šypsena.

man siulo 1 kamb buta: visi patogumai, nemaza kvadratura (tixliai neatsimenu), atvestas internet, vasara 350lt + patogumaj, ir dar ne per skelbimus, o daugmaz per pazistamus Mirkt Ir gyventume 2-3se. Jei shis pasiulymas pataps realybe, kaip manot, imt? Nekaltas

studijavimui - butas. studentavimui tinka abu variantai=) Daugiau ner ka pridurti Šypsena o del $, tai cia jau kaip kam…