Jusu megstamas knygynas?

Jusu megstamas knygynas?

kokius knygynus megstate Vilniuje, Kaune, Klaipedoje ir kitur? kodel?

Kaune dazniausiai lankausi ‘humanito’ knygyne - “1000 ir viena knyga”. Nors ir nelabai didelis, bet Gerai

o kiokia literatura ten randi? turbut daug geru anglisku knygu yra?

as tai kaune masiulio knygyna megstu, randu ten viska ko man reikia, o be to ten visos knygos labai gerai surusiuotos ir isdestytos

o kas Klaipedoje kur perka? Šypsena

Klaipėdoje “Po langu” (jau nemažai metų Mirkt), “Knygų uostas” neblogas ir “baltos lankos”. tiesa, šitam knygyne man viskas per daug sugrūsta, be tvarkos aiškios…

Kaune jei einu tai einu i Masiulio ir Humanito knygynus, ten dazniausiai viska randu Šypsena

o ash gywenu Utenoj…ir chia yra tik wienas wienintelis Vagos knygynas… Žliumbia

kaune einu i laisves alejoj uzmirsau kaip vadinasi,gale link senamiescio man atrodoŠypsena
vilniuj tai net nzn,nes jau kelinta karta vis knygos nerandu jokiam knygyne tai esu supykusŠypsenasiaip tai net nzn,gal vaga gedimino pr…ai nznŠypsena

Taipas irgi ten perku. bet baltose lankose nieko rasti neina. gal dar ne visko yra atsiveze, juk naujai atidarytas. o Po langu patinka aptarnavimas. ten jie visada viska zino Gerai. vagos pas mus tragiskos.

Na siuo metu glaudziuosi Kaune. Man patinka jau minetas Masiulio knygynas, aplinka jauki ir smagu prie knygu parymoti. Reikalingu mokslams knygu visuomet ieskau HUMANITE, tikrai platus anglisku knygu pasirinkimas. Ko gero labiausiai patinka Kauno centrinis knygynas, nezinau man jis tox TIKRAS KNYGYNAS, tarsi is kokios KNYGOS Šypsena

Man tai visia Akademine knyga Vilniuj patinka, bet ten tik su mokslais knygos susijusios, o dar neblogas Masiulio knygynas, ten link stoties einant Gerai

Tu turbut turejai centrini kauno knygyna,kuriame as mielai lankausi Mirkt

seip vilniuj man “zodiakas” patinka Taip
bet lankausi ir kituose Mirkt