aš už, jei tikrai žinai, kad tuoksies… bet jei dar tik laiko klausimas… tai nepalaikau idėjos gyvent susimetus… kažkaip nesinorėtų būt melžiama karvute… kuri negauna ėdalo…
Zinoma uz,nes tik kasdienej buityje gali pajust ar taves neerzina tas zmogus.Ir isvis nematau didelio skirtumo tame.Na nebent turint daug turto galima susituokt,kd neduok diev tektu skirtis,tai bus problemu pasidalint.
Giminės, tėvai… kas per nesąmonė, nejau visai tie žmonės negerbia Jūsų sprendimų ir pasirinkimų? Sprendimas yra tik dviejų žmonių, nuomonę ir požiūrį išsakyt niekas netrukdo, bet ar nuo to tapsi mažiau ar daugiau vaikas motinai/tėvui?
Aš esu už gyvenimą kartu ir iki vestuvių ir po, nemanau, kad tikslinga gyvent daug metų, kažkaip atrodo iki dviejų per akis, o tada jei sprendimas šeima, tai kokios priežąstys atidėliot, kita vertus, jei esi šeima, tai šeima ir įforminimas yra formalumas, kuris, aišku, turi savo žavesio.
Tik pažinimas pervertinamas, labiau panašu į idealo ieškojimą, kad kaip kištukas rozetei būtų- žmonių gyvenimo tragedijos nuo to ir prsideda.
Jei iki vedybu gyveni kartu nebelieka kazkokio noro tuoktis tada, kam tuoktis jei gyveni kartu…o jei negyveni kartu vedybos daug ka pakeicia, tikrai tampi seima, o ne taip, kad is tu paciu namu vaziuoju i santuokos rumus ir paskui kartu griztat.
na as juos suprantu -tevus yra senu paziuru matyt dauguma tevu yra tokie…nes pas juos juk budavo viskas kitaip,draugavo su ar po to tevu pritarimas,vestuves ir bendras gyvenimas kartu,bendra pradzia…o siuolaikinis jaunimas neskuba ,is pradziu nori apsiziuret kaip viskas,pagyvent ,paziuret ar sutarsit buityje ir t.t manyciau nera cia blogas dalykas…
As tai uz
Todel kad mano vestuves kita vasara, o su savo brangiuoju gyvenu jau daugiau nei metus … Per toki laika labai gerai apsipratom vienas prie kito, nuodugniai susipazinom, buvo ir gero ir blogo, bet juk tada ir supranti ar galesi su tuo zmogum gyventi … Nesakau, kad visi turi pries vestuves pagyventi kartu metus ar dvejus, bet bent keli menesiai tai tikrai nepakenktu …
As uz gyvenima pries vestuves. Pati kaip istekejus vos puse metu, su vyru gyvenom 6metus pries tai, ir vaikui jau 3metai Moterims - gal psichologiskai stabilesnes jauciasi, bet tai irgi ne taisykle, juk nuo kiekvieno asmeniskai priklauso O vyrai nzn koki geruma nuo to patiria? As didelio skirtumo irgi nepajauciau apart to kaad pavarde kazkaip keista kita sakyti Bet smagu buti istekejusiai SU NAUJAISIAIS VISUS
manau tai kiekvieno asmeninis reikalas ,bet bent jau as nenoreciau gyvent " susimetus",nes , mano galva, tuomet pradedamas perdetas vienas kito ydu ieskojimas
mes tai pusmetį prieš vestives kartu gyvenom, nes būsimas vyras iš kito miesto buvo Nesu nei už, nei prieš tai. Kiekvieno reikalas pagal kiekvieno situaciją