Jurmala(vakar)

Jurmala(vakar)

O kas cia toks, manau nesunkiai ir patys nuspresite

Šypsenaten uz nugaros jura ane? Šypsena bet atrodo kaip dykuma kokia Šypsena

Spalva juros tiesa pasakius, tikrai kaip smelio. Ir naturoje

Zirgo galvos net juros padorios neturi. Cha cha

Baisu ten pas juos. Baisuoliai, kafeinicos, veikals visokie Cha cha Ir alus brangus Žliumbia

O mes ryt i Ventspili varom…

aha ir dar duris pas juos reikia ne traukti o vilkti, ir ne stumti o grusti Cha cha

lietuva grazesne vistiek ar nea? Cha cha

Kazkaip jus cia offtop`a pradejot varyt.

alekiat jus nzn kor vietikiu geru yr latvijo jurmala suds taj tikra bet yr tokio vietikiu kad sakis

Matytas… Cha cha

Fallout kur ten ta brangu pirkai? Nekaltas Rygos centre brangioj picerijoj 0.9 LVL Lacplesis ar Warstainerio 0.5L…palygininmui - picu kainas ten pamates jau pasijutau pavalges, bet alus prieinamas…parduotuvese perkant tas pac kas lietuvoj…o tabokos gaminiai pigesni Liežuvis vienzo nereik dramatizuot. P.S. ir panos grazios ir “uzsienieciais” Cha cha noriai bendraujancios.

2 WeeGIZ: Alus 1.5. Gal tau ir pigu. Man tai labai brangu BlogaiKaip ir sakiau, tai buvo ne Ryga, o Jurmala. Neieskojom kur brangiausia. Tiesiog susiradom kabaka kuriame butu galima paest, o ne vien cipsu pakramsnot. Sriuba 0.9 (buvo ir 1.5), karbonadas 3.5 O alus 1.5. Nepamenu pavadinimo, bet skonis grynai kaip Rinkuskiu naminiai alus BlogaiPaskui aisku nusipirkom is pardos alaus. To skonis pakankamai normalus buvo. Kaina irgi

“i” mazoji pas mane Cha chanormalu as lyginau kad tiek VLN, KLP ar kaune, jei miesto centre be 4.5LTL=0.9LVL 0.5l normalioj uzeigoj nepaimsi Mirkt 1.5LVL jau Blogai Rygos airouoste Zeldos atsigeriau uz 1.2, t.y. uz 6LTL, kaip uz tiek jis man pasirode labai vidutiniskas Cha chaYra ir pas mus tevynej kaboku, kur uztaikyt ant 10-12LTL uz 0.5 gali Girtas