Jurinis variantas

Jurinis variantas

kas cia per gegute Nekaltas Nekaltas Juokiasi

spek Šypsena

norejau paklausti, gal kas toki mailiaus tipa Baltijoje ismegines? Labai jau trumpai mirkiau kazka panasaus Palangoje.

nieko *bliamba*no, apart kad kabliukas TMC neblogas Mirkt

nieko *bliamba*no, apart kad kabliukas TMC neblogasMirkt surista nekaip, ar kas? As klausiu, ar kas ismegines LT? Nes per pusvalandi turejau kibimu. Pritrukau laiko. Taip ir liko neaisku - risti tokius ar neristi.

nori experimenta? Kietas statai man Tullamore Dew, bendzina ir vaziuojam balandzio men. i viena upeli 130-140km nuo Vilniaus. as uzmaunu ant kabliuko balta bobiska “kancara”, truputi padirbu juodu markeriu ir per pusvalandi sugaunu upetaki, tik nesvarbu koki. jei nepagaunu, tada as statau bendzina ir du butelius Tullamore… Cha chadavaj?

aprengtas perdaug, ar perdaug paprastas, kad butu kibus , o gal negrazus Mirkt?

o cia tavo fantazija, ar kieno? Cha cha

f’ed, bet kokiu upetakeliu negaudau ir paraginciau pati pereiti prie normaliu laimikiu KietasVisos auksciau paminetos salygos tinka, tik gal gaudome bent pusdieni abu kartu? Laimi tas, kuris pagauna didesni upetaki. 130-140km nuo Vilniaus balandzio men. ŠypsenaTai kaip? Šypsena

cia ne mano fantazija. Airiai tokiais salia Dublino slakius gaudo juroje labai sekmingai. O Lietuvoje dar mazai kas yra ka isvis ismegine. Lenkai nebent… Na, vejazuves gaudo lietuvaiciai, taciau irgi paslapciu paslapteliu - niekas nesidalija, lyg kokias panacejas slepia.

per nelyg grazus kad kibtu Šypsena

man gražus Taip Gerai o žuvei bbž Nežinau