jurgis

jurgis

…man kažikaip labai patiko palikus tik viršutinę kūno dalį su kėdės atlošu… Gerai…ty nurėžus apatinį nuotraukos ketvirtadalį… Cha cha

o tu paimk uzsisaugok ir nurezk nurezsi kazka svarbaus … zodziu tik pabloginsi situacija …ir as galvojau kad reiktu kol ne pabandziau

na bet fonas man kazkodel nelabai patinka. Nuotrauka tai grazi viska, bet fonas … kodel tox buvo pasirinktas?

hm… man kėdė tokia “pigi” atrodo… bet gal čia ne esmė

cia viskas yra POST SOV POP (tai inculto tema) beabejo normaliai noretusi kokios prabangios kedes bet ji tokia dvelkianti sovietine dvasia kad ir jos nekeisciau. sitame kadre nieko nekeisciau!

man tai čia net labai Gerai viskas ir tas fonas Geraitik Jurgiui marškinių apykakle vienoje pusėje taip ir norisi pataisyti Drovus

hm… gal ir gerai gerai čia apykaklę pamatė Cha cha

apykakle tai va gal… bet tokiam blogam berniukui tai tinka

Patinka TaipAtidziau pazvelgus i fona matosi kruopstus autoriaus poziuris Šypsena

aciu… zinau kad paslinkus ji vos vos zemiau…

cia guru mano. Šypsena

Geras. Su nuotaika.

o kam sitos fotkes, jei ne paslaptis?

nepaslaptis - jiems patiems kolkas turejo tik begale koncertiniu, o ju nei kokybe nei nauda, 85% nepanaudojamu - isizuoje ir panasiai sunku juk dainuojancius fotkinti, va ir paskambino man - ir padariau

gerai ** Šypsena gal kiek fonas virsutiniam desiniam kampe kliuna.

Nu bendravardis,bet manes nieks nefotkina…

gera

zmogaus akis, ziuredama fotografija, pirmiausiai atkreipia demesi i sviesiasnes ar labiau kontrastingas fotografijos vietas. Sviesesne ir kontrastingesne fotografijos vieta yra… fonas. O turetu buti Jurgis. Taip kad pritariu FUX.

kaip turetu buti sakau as! o turetu buti kaip yra. kas cia pirmas taisykle su fonais sulauze? am… van gogas su autoportretu? am… o gal rusu ikonografijos meistrai kai auksas nustelbia sventaji? am… gal cia viskas ne bereikalo? zinote kaip Burnettas pasake: pirma ismok taisykles, tada mokykis jas lauzyti.