juostele ant gavos padeda isvengti avariju
rusu mokslininkai isrado gan nebloga daikciuka.juosta ant galvos. kuri jaucia kada zmogus pradeda snausti prie vairo ir siuncia visokiausius signalus jam kad jis neuzmigtu prie vairo.
manau jok cia neblogas daiktas kurie labai daug praleidzia laiko uz vairo.
kiei zinau ten furu vairuotojams o ne mocu
po salmu?
jo, kai lakstydavau su 900RR, pastebejau, kad labai miegas ima bevaziuojant. Ant posukiu gali netycia ir nusiverst uzsnudes
gali ir ant
tumis biski ne cia pataikei !
uz vairo mieganciu baikeriu niekur nerasi nebent
matyt reix ir man paieshkot kad snausti nepradechiau
vot vot padauginus alaus!!!
nu kai tai ant moco kazkaip sestis noras nekyla
tai gerai.
na zinoma pas mus tai nera populeru ilgos keliones su motociklais.pinigu per mazai turi zmones.
atlepusiu ausu irgi pades iswengt
dar geriau, kai prie juosteles kokios dekoratyvines zuikio ausys maskatuotus vejyje
reikia neiliniu gabumu kad sugebet uzmigt su britva lekiant.
Kai keliaudavom, tai vakarais mano zmona visai ramiai snausdavo ant moco Autostradoj vaziavimas ramus, isikibus i mane tvirtai, tai ir miegodavo kaip negriukas ant motinos kupros
o buvo taip paskui
paskui
o ant virasaus dar
ir vaziuodamas uzmigau ant jawos bet nei juostele nei zuikio ausys nebutu padeja
kaip sakoma smigau
H_lileikis rašė:
o buvo taippaskui
paskui
o ant virasaus dar
ir vaziuodamas uzmigau ant jawos bet nei juostele nei zuikio ausys nebutu padeja
kaip sakoma smigau
no smigimo tai nepadeda.
Darly rašė:
Kai keliaudavom, tai vakarais mano zmona visai ramiai snausdavo ant mocoAutostradoj vaziavimas ramus, isikibus i mane tvirtai, tai ir miegodavo kaip negriukas ant motinos kupros
Mielieji, as matau sita situacija lietuvoje… ir esme cia ne juosteleje. Esmė, matyt, yra visuose mūse… Visuose mūsyse yra esmė
Rolandas
ne ce bahuras pataikei