juostele ant gavos padeda isvengti avariju

juostele ant gavos padeda isvengti avariju

rusu mokslininkai isrado gan nebloga daikciuka.juosta ant galvos. kuri jaucia kada zmogus pradeda snausti prie vairo ir siuncia visokiausius signalus jam kad jis neuzmigtu prie vairo.
manau jok cia neblogas daiktas kurie labai daug praleidzia laiko uz vairo.

kiei zinau ten furu vairuotojams o ne mocu

po salmu?

jo, kai lakstydavau su 900RR, pastebejau, kad labai miegas ima bevaziuojant. Ant posukiu gali netycia ir nusiverst uzsnudes AngelasBaisu

gali ir ant Cha cha

tumis biski ne cia pataikei !
uz vairo mieganciu baikeriu niekur nerasi Laimingas nebent AlusAlusAlusGirtasGirtasGirtas

matyt reix ir man paieshkot Cha cha kad snausti nepradechiau Angelas

vot vot padauginus alaus!!!AlusAlusAlus

nu kai AlusAlusAlusGirtasGirtasGirtas tai ant moco kazkaip sestis noras nekyla

tai gerai.
na zinoma pas mus tai nera populeru ilgos keliones su motociklais.pinigu per mazai turi zmones.

atlepusiu ausu irgi pades iswengt Juokiasi

dar geriau, kai prie juosteles kokios dekoratyvines zuikio ausys maskatuotus vejyje

reikia neiliniu gabumu kad sugebet uzmigt su britva lekiant.

Kai keliaudavom, tai vakarais mano zmona visai ramiai snausdavo ant moco Cha cha Autostradoj vaziavimas ramus, isikibus i mane tvirtai, tai ir miegodavo kaip negriukas ant motinos kupros Šypsena

o buvo taip AlusAlusAlus paskui TaurėTaurė paskui Moteriso ant virasaus dar TaurėTaurė ir vaziuodamas uzmigau ant jawos bet nei juostele nei zuikio ausys nebutu padeja Šypsena kaip sakoma smigau Šypsena

no smigimo tai nepadeda.GirtasNe

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Mielieji, as matau sita situacija lietuvoje… ir esme cia ne juosteleje. Esmė, matyt, yra visuose mūse… Visuose mūsyse yra esmė Kietas
Rolandas Girtas

ne ce bahuras pataikei Juokiasi