juokas be priezasties
kodel zmones kartais juokiasi be priezasties?
Cia kazkaip su virskinimu susije
nes jiems uzheina tox dalykas mano kalboje vadinamas "KREIZU" …kai zhmogus zhvengia ish bet ko ir visai nudurneja
de paskutinio teiginio dar galime pasigincyti
yra zinoma - jei zmogus pamiso - jis niekada to nepripazins, nes jam tai atrodys normalu, o kiti sakys kad jis trenktas
tai jei zmogus zviegs be priezasties, jam atrodys kad jis visai neisprotjo, o kitiems priesingai
Kas nors vistiek itakoja ta juoka.
Gal tik kitiems nesamoninga priezastis atrodo
Nuotaika tiesiog , arba ziauriai
, tada juokies bile juoktis …
Arba su zolyte…
Gal tik kitiems atrodo kad zmogus juokiasi be priezasties? Gal zmogookas ka nors labai juokingo prisimine,ar ka nors juokingo pamate,ko nematė kiti?
Man irgi taip buna kad kiti klausia ko juokiuosi Bet tik kartais…
o ka daryt kai toks juokas ne laiku ir ne vietoje? pvz viesajame transporte, arba tylioj salej…
kai smegenis uzspaudzia tai nieko kito negali bedaryti kaip tik juoktis
butent pritariu visais galimais procentais
smech bez pričiny priznak duračyny
Gal jiems patinka arba linksma
juokas ilgina gyvenima tad visi ir juokiames!!!
O kodel kvepuojame be priezasties??? Tai ir juokemies be priezasties, visaip buna…
Niekas nesijuokia be priezasties tik kiti tos prizastis nezino
o jei ir tas kuris juokiasi to nezino
tai jam ne viskas su smegenim tvarkoi
tai va
.
kaip tai be priežasties kvėpuojametai kokiu būdu deguonis pas tamsta į plaučius patenka
hmmz… nezhynow ish ko juokiasi… ash tej ish wisko juokiuosi…
katik perskajchiau fraze : Myzhk pries weja - gurkshny gausi… jezow atrodo wisaj nejuokynga… bet man kazko lynxma… ir jiuokiuosi
nes buna linksmaseuip draugai pradeda juoktis tai ir mane kazkaip tas juokas uzkrecia p veliau engaliusustot juokusis
Kazkada kine,kai rodos siaip smagus bet is puses bajeriu zvengiau saleje vienas
tai kazkaip nejauku ieseidinet buvo
paprasciausia tos situacijos man buvo panasiai pergyventos,uz tai ir juokinga buvo
o kiti tylejo ir nesuprato kame bajeris