juoda vs poliruota juoda

juoda vs poliruota juoda

jOda Gerai

tu pabaigsi kada nors ta projekta ar kaip? Cha cha jau pabodo ziuret visokias australietiskas foto, noriu gyvai Taip

Man asmeniskai - Juoda!! (arba netgi auxine) Niam niam

arba noriu i Aus… ten daba vasara prasideda Apkabinimas

virsutine Gerai

Kaip jau sakiau, vienoj pusej juoda, kitoj poliruota Gerai Cha cha

jodi

nesityčiok ubagss Liūdnasviena nupoliruosiu paziuresim kaip atrodo Nekaltasp.s. virsutine California, apatina AU.

uz juodus duodu 5 respecto taskus, o uz ne juodus tik du Šypsena

juodi apexai, tiktai juodi…

ubagss pazvengsim is atves kai seima turesi Mirkt

kas tau sake, kad as anos neturejau/iu/esiu? Paplepėkim Be be be

sia savaite jau test drive bus matyt. su sankaba bedu turejau, pagrindinis cilindras per mazo turio - neuztekdavo turio darbiniui išstumti. Dabar perdaryta turėtų veikti. Šiaip nebeskubu su ja, būna savitę nieko nedarau. šeima, vaikas, sunku ištrūkti o kitą kart net ir noro nėra. kur kas smagiau žiūrėtį į besišypsantį sūnų Cha cha

vot eto tocna Taipstovi ir pas mane uzkonservuotas “proektas”( kaip dabar madinga sakyt Juokiasi

na mano manymu turetu but geriau poliruota… bet cia reiktu kogero gyva vaizda pamatyti ir tada butu aisku Šypsenaas savo e39 (jo cia visiskai kitokia masina, ju net nelyginu), ant vasaros planuoju deti bbs’us su juodu vidum, palange kad butu… kazka tokio m5board.com/vbulletin/attachments/e39-m5-e52-z8-discussion/ 36694d1172961412-photos-jet-black-roof-completed-custom-rear-diffuser- front-wheel-spacers-dsc00195.jpg

e39 ledaz su tokiais.

juoda Gerai

bbs visom prasmem geris Niam niam

poliruota