Junior Handler - 1a vieta

Junior Handler - 1a vieta

Zinau, mes be kostiumo, bet nezinojom, kad su pirmu bandymu pirma vieta uzimsim Drovus Visa kita irasyta Gabrieles veide Cha cha

sveikinu jaunąją hendlerę Gėlė Šaunuolė Gerai

Dekoju, Ruta - mazoji dabar tik ir verziasi atgal i ringa Drovus

oplia Apakęs nu jus ir varot Vau! dabar belieka paciai dar ka nors laimeti Juokiasi Kietas sveikinimai dideli dideli Butelis Gėlė

kashtone: aciu aciu. As tai grozio konkurse itariu nieko nelaimesiu Cha cha, bet save realizuoju kitais budais Juokiasi Juokiasi Juokiasi Ir siaip, man parodose taip fainiai pabuti operatorium Kipsu Tūsas Tūsas Tūsas Nei to nesveiko streso, nei jaudulio, ir PAGALIAU pavyksta prisiminti bent jau kazkiek dalyvavusiu sunu, o tai is pirmu parodu per stresa ne vieno suns nematydavau issskyrus savaji Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Šaunuolės Gerai

Ri_da: ne tik Gabriele, bet ir Dodo saunuoliukas. Net ir man jis ringe taip graziai nebega ir nestovi Klasta, o stai kai su vaiku, matyt, jaute atsakomybe ir kaip aukselis elgesi Kietas

… o as tai uz ringo stovejau tirtedama is jaudulio ir buvau pasiruosusi, jei ka, sokti i ringa gelbeti mazaja Cha cha Cha cha Cha cha

Tada šaunuoliai visi Cha cha Neatkreipiau dėmesio į šuniuko papilvę Juokiasi

Gerai atrodo Gerai šuo didesnis už vaiką - ir 1 vietą Flirtas Girtas maladėc Gabrielė Gerai Apkabinimas

Nu maladec porele Apkabinimas

Šaunuolė Gabrielė Apkabinimas

su puikiu pasirodymu Gerai Laimingas

Šaunuoliai Šypsena Gerai

Laimingas Gėlė Gerai be komentaru Šypsena

Aciu visiems uz komplimentus. Tikiuosi, vaiko azartas neisbles Cha cha