Jums patinka merginu kojos?

Jums patinka merginu kojos?

Dabar atsilo oras merginos uzsideda sijonus kaip mane vilioja ju kojos, nesakykit kad nepatinka merginu kojosApakęs

man kazkaip labiau vaikinu traukiaCha cha

Man kazhkaip vaikinu raumeningos rankos…Cha cha

Aga Gerai Cha cha
Manes netraukia merginu kojos… Cha cha

O man patinka merginu kojos jos tokios grazios Moterys

Na, jeigu kojos dailios tai zinoma, kad patinka Šypsena

man tai patinka mano kojos Gerai Gerai Gerai Cha cha Cha cha Cha cha
…kitiems,sake,irgi Mirkt

Gėlės la vita e bella Gėlės

Aisku nevisu, i kitu kojas paziurejus apsivemti galima.

Na jo yra, ne tik grazios kojos bet visokiu kitokiu dalyku kurie irgi grazus

Nieko nera pasaulyje graziau uz moteris (aisku graziais). O jei ta moteris ne tavo, tai tada gali buti ir kojos grazios.
NETUREK KITU MOTERU TIK SAVO VIENINTELE.

Odinis trumpas miniakas ir dailios kojos,kas gali buti geriau…?Aš nekaltas

O man patynka mano kojos! Vat! Cha cha

gali paroditi ka? savo graziasias kojas

a man irgi mano kojos labai patinka Mirkt bet kitu tai ne Liežuvis

Merginos jei pas jus grazios kojos tai rodikit jas nebukit tokios blogosCha cha

nu jo tu ir paklausejCha cha as taj pvz. negaliu ziuret. kaj pamatau merginu kojas iskart ima pykinti, svaixta galva ir netenku samones. poto kaj atsigaunu taj iskart spyriu taj mergaj i kojas Cha cha vat tajp as myliu merginu kojasCha cha o jej rimtaj taj yra vienos tokios kojytes, kurios man patinka labeusej Kietas vat i jas taj galiu ziuret diena nakti neatsibosta. ir grazu oj grazu… :stuck_out_tongue:

Cha chaCha cha man irCha chaMirktLiežuvis

Gerai kad kaikurie atskire graziais kojas nuo celiulitiniu vat yra tokiu zmoniu kuriems patinka celiulitines kojites trenkia per leska ir su banga ieina i p i z u t e

taj zinoma domina…pagal kojas galima spresti apie kitas merginos dalis Cha cha nors aisqu ne wisada…pwz.: wiena karta maciau tokia klisakoje…krc kaip ish siaubiako…nors krutine tai labai ciki Cha chaCha cha ir ish weiduko labai miela Cha cha