jou! nakvojat mokykloj?

jou! nakvojat mokykloj?

as pati tai seip nesu nakvojus bet gi liuks dalykas! esat kada sumaste kanors tokio ,o gal pas jus mokyklose tas leidziama m?

nea, man baisu butu buve, juk mokykla tokia didele… o beja, sargas gi mokykloj budi…

na ka as galiu pasakyt - cia rasi daugiau bendraminciu Taip[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.welcome/61-=(1914276 407](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.welcome/61-=(1914276407) beja kas del temos - tai geriau jau minkstai ir jaukiai savo kambaryje ant lovos,nei mokykloj - nieko nuostabaus ten neisvelgiu Nekaltas

o mes planavom Šypsenatik deja neisejo Nežinaubet nieko mes ten vistiek gerai pasitusinom Tūsas praeitais metais… ux… seni geri laikai… Juokiasi Drovus Tūsas Kietas Alus Alus Tūsas Kietas Drovus

ups

ka yr? Nekaltas

Seip neteko nakvoti,bet noreciau o tai staigmeneliu makitojams pridariciau Cha cha niu bet tik miegoti nebutu kur nebent pavaduotuojos super duper kambariuke Juokiasi

Vaikai. Mokykla tai didelis SSSSSSSS. Idomiau uzsiemimo negalejot sugalvot. PVZ: Kai sugriaut mokykla arba kai neit ten, be zalos sau…Zinau tik, kad Vilniuje 26 - toje mokykloje buvo surengtos kazkokios rungtynes, kur vaikai sestadieni miegojo sulei, pusryciavo ir kazka ten dare…

taigi mokykla-antri namai Cha cha

Kam antri, o man buvo kartuve. Kiekviena diena matai tuos tacius veidus, eini i ta pacia klase, per 12 metu jau uzp… Kanda Kanda

Hmm kaip mes galejom tai pamirsti Cha cha aciu kad priminei Taip Žvaigždė

Taip Žvaigždė Girtas

man tai kazkas naujo Apakęs

nakvojom tarybos nariasi,po baliuko suleje Girtasmokytoj ukambary daug minkstasuoliu,kampu [lovu]tai buvo puikiai… Juokiasi

von i maziu kluba! Ignoruoju

Esu ant mokyklos stogo buvęs Liežuvis

viena karta teko kai buvom su klase palongoje tai buvom apgyvendinti kazkokioje mok. teko miegoti ant suolu bet pagerem norm, vnz turejom daug ploto Šypsena

nu jo … neturiu as kas veikt … mokykloj miegot Baisu

nea Nekaltas