jou! nakvojat mokykloj?
as pati tai seip nesu nakvojus bet gi liuks dalykas! esat kada sumaste kanors tokio ,o gal pas jus mokyklose tas leidziama m?
nea, man baisu butu buve, juk mokykla tokia didele… o beja, sargas gi mokykloj budi…
na ka as galiu pasakyt - cia rasi daugiau bendraminciu [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.welcome/61-=(1914276 407](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.welcome/61-=(1914276407) beja kas del temos - tai geriau jau minkstai ir jaukiai savo kambaryje ant lovos,nei mokykloj - nieko nuostabaus ten neisvelgiu
o mes planavom tik deja neisejo
bet nieko mes ten vistiek gerai pasitusinom
praeitais metais… ux… seni geri laikai…
ups
ka yr?
Seip neteko nakvoti,bet noreciau o tai staigmeneliu makitojams pridariciau niu bet tik miegoti nebutu kur nebent pavaduotuojos super duper kambariuke
Vaikai. Mokykla tai didelis SSSSSSSS. Idomiau uzsiemimo negalejot sugalvot. PVZ: Kai sugriaut mokykla arba kai neit ten, be zalos sau…Zinau tik, kad Vilniuje 26 - toje mokykloje buvo surengtos kazkokios rungtynes, kur vaikai sestadieni miegojo sulei, pusryciavo ir kazka ten dare…
taigi mokykla-antri namai
Kam antri, o man buvo kartuve. Kiekviena diena matai tuos tacius veidus, eini i ta pacia klase, per 12 metu jau uzp…
Hmm kaip mes galejom tai pamirsti aciu kad priminei
man tai kazkas naujo
nakvojom tarybos nariasi,po baliuko suleje mokytoj ukambary daug minkstasuoliu,kampu [lovu]tai buvo puikiai…
von i maziu kluba!
Esu ant mokyklos stogo buvęs
viena karta teko kai buvom su klase palongoje tai buvom apgyvendinti kazkokioje mok. teko miegoti ant suolu bet pagerem norm, vnz turejom daug ploto
nu jo … neturiu as kas veikt … mokykloj miegot
nea